logo
homeIcon
  1. separatorJernvareforretninger
  2. separatorRIGHT PRICE TILES
ANNONSE

De siste RIGHT PRICE TILES-tilbudene

RIGHT PRICE TILES kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Right Price Tiles er et detaljhandelsselskap som har spesialisert seg på å tilby et bredt utvalg av fliser og relaterte produkter til bolig- og næringsprosjekter. Selskapet driver 14 butikker over hele Norge og har hovedkontor i Oslo. De selger produktene sine gjennom fysiske butikker og nettbutikker.

Ofte stilte spørsmål om RIGHT PRICE TILES

Når ble RIGHT PRICE TILES opprettet?
close

Right Price Tiles ble grunnlagt i 1999. I dag driver selskapet 14 butikker over hele Norge. Du finner dem i Drammen, Oslo, Bærum, Rud, Skien, Bergen, Åsane, Trondheim, Kristiansand - Sørlandsparken, Haugesund, Hvam, Skjetten, Fredrikstad & Sarpsborg, Gjøvik, Tønsberg, Forus, Sandnes og Vestby.

Hvilke merker finner jeg hos RIGHT PRICE TILES?
close

Right Price Tiles selger produkter under eget varemerke. Selskapet tilbyr produkter av førsteklasses kvalitet som følger de høyeste standarder for å garantere holdbarhet og kvalitet.

Hvordan du kan spare penger hos RIGHT PRICE TILES
close

Det er mange måter å spare penger på hos Right Price Tiles. Du kan besøke nettsiden deres og finne fantastiske tilbud i Outlet-seksjonen eller abonnere på nyhetsbrevet for å få de siste tilbudene og nyhetene i postkassen. I tillegg tilbyr selskapet en prisgaranti kalt Right Price Match. Dette betyr at hvis du finner en lignende vare til en lavere pris enn hos Right Price Tiles, vil de matche prisen.

Hvem er RIGHT PRICE TILESs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Right Price Tiles konkurrerer med flere selskaper i flis- og gulvbransjen, blant annet Flisekompaniet, MegaFlis, Maxbo og Byggmakker.

Er RIGHT PRICE TILES for tiden åpen?
close

Right Price Tiles-butikkene holder åpent fra mandag til lørdag. De fleste butikkene har åpent fra 07:00 til 21:00 på hverdager og fra 09:00 til 16:00 på lørdager, men åpningstidene kan variere fra sted til sted.

Hvor mange RIGHT PRICE TILES-butikker finnes det over hele landet?
close

Det finnes 14 Right Price Tiles-butikker i Norge. Gå til https://www.rightpricetiles.no/butikker for å finne din nærmeste butikk.

Hvordan kjøpe RIGHT PRICE TILES-produkter på nettet
close

Du kan handle på nett direkte på Right Price Tiles' hjemmeside og nyte godt av leveringstjenester, Click & Collect, enkle returer og mange eksklusive tilbud. Leveringstiden er 2-5 virkedager.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos RIGHT PRICE TILES
close

Den beste måten å få eksklusive fordeler hos Right Price Tiles er å abonnere på nyhetsbrevet deres. Du kan også følge dem på Instagram, Facebook og YouTube for å holde deg oppdatert om deres siste tilbud, nyheter og arrangementer.

Rabatter som tilbys av RIGHT PRICE TILES
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.