logo
homeIcon
  1. separatorMøbler
  2. separatorFLISEKOMPANIET

FLISEKOMPANIET kundeaviser - Tilbud juli 2024

Gode tilbud i kundeaviser fra FLISEKOMPANIET

Flisekompaniet er et norsk selskap som spesialiserer seg på keramiske fliser. Selskapet har mer enn 40 butikker rundt om i landet.

Ofte stilte spørsmål om FLISEKOMPANIET

Hvordan du kan spare penger hos FLISEKOMPANIET

Hos Flisekompaniet kan kundene spare penger på flere måter. Flisekompaniet sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut Flisekompaniets aktuelle ukentlige tilbud på nettsiden deres for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. I tillegg må du ikke glemme at du kan spare opptil 40 % på utvalgte varer.

Rabatter som tilbys av FLISEKOMPANIET

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble FLISEKOMPANIET opprettet?

Flisekompaniets første butikk ble etablert allerede i 1979, sentralt på Skøyen i Oslo. I årene som fulgte var fokuset å tilby et bredt og oppdatert sortiment kombinert med dyktige medarbeidere. Disse grunnprinsippene ble ytterligere styrket da Flisekompaniet og Bergersen Flis ble slått sammen i 2022. I dag går det sammenslåtte selskapet under navnet Flisekompaniet og er co-branded Studio Bergersen.

Er FLISEKOMPANIET for tiden åpen?

Noen av Flisekompaniets filialer er åpne mandag til torsdag fra kl. 07.00 til kl. 20.00 og fredager fra kl. 07.00 til kl. 18.00. På lørdager har enkelte butikker åpent fra kl. 10.00 til 16.00, med unntak av søndager da det er stengt.

Hvordan kjøpe FLISEKOMPANIET-produkter på nettet

Gå inn på Flisekompaniets hjemmeside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine.

Hvilke merker finner jeg hos FLISEKOMPANIET?

Forhandleren selger og distribuerer et stort utvalg av lokale og internasjonale merkevarer. Noen av disse inkluderer merker som OLFA, Aleluia, RAKO, Berry Alloc og Nordic Tools, blant mange andre.

Hvem er FLISEKOMPANIETs viktigste konkurrenter over hele landet?

Flisekompaniet konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Flisekompaniet konkurrerer med er Tannum Møbler, Eske Interiør og Design, Bolia.com, Skeidar og Aword design.

Hvor mange FLISEKOMPANIET-butikker finnes det over hele landet?

I Norge har Flisekompaniet i dag ca. 41 butikker, blant annet i Billingstad, Oslo, Bergen, Fredrikstad, Molde, Mosjøen, Førde, Gjøvik og Hamar.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos FLISEKOMPANIET

Flisekompaniets kunder kan dra nytte av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan også melde deg inn i Flisekompaniets kundeklubb og få tilgang til unike tilbud og rabatter for medlemmer.

Få de beste tilbudene for å spare stort hos FLISEKOMPANIET

De beste tilbudene for å spare hos FLISEKOMPANIET

Leter du etter måter å spare penger i din lokale Møbler butikk? Da har du kommet til rett sted!

365 Tilbud gir deg tilgang til over 37 Møbler butikker i Norway inkludert {{store name}} og mange flere.

Bestill tilbud
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.