logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorZARA
ANNONSE

De siste ZARA-tilbudene

ZARA kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Zara er en spansk klesforhandler med hovedkontor i Arteixo i Spania. Det er et av de største internasjonale moteselskapene med over 2000 butikker i 96 land. Zara er en del av Inditex-gruppen, et multinasjonalt klesselskap som eier og driver flere varemerker.

Selskapet selger klær, tilbehør, sko, badetøy, skjønnhetsprodukter og parfyme gjennom sine butikker og nettbutikker.

Ofte stilte spørsmål om ZARA

Når ble ZARA opprettet?
close

Zaras historie går tilbake til 1975, da den spanske gründeren Amancio Ortega åpnet en liten klesbutikk ved navn Zorba i Galicia. Det opprinnelige navnet refererte til den klassiske filmen Zorba the Greek. Senere endret Ortega navnet til Zara fordi en bar i nærheten hadde et lignende navn.

Selskapets suksess på grunn av de moteriktige lavprisproduktene førte til en rask global ekspansjon. Ortega innførte nye prosesser for å redusere produksjonstiden, noe han kalte "instant fashions".

Hvilke merker finner jeg hos ZARA?
close

Zara designer, produserer og selger produkter under eget varemerke. Selskapet produserer over 450 millioner varer årlig og bearbeider dem ved sitt distribusjonssenter i Spania.

Hvordan du kan spare penger hos ZARA
close

Du kan spare penger hos Zara ved å gjøre gode kjøp i deres outlet-butikker. Selskapet tilbyr også fantastiske rabatter for nettkunder, inkludert sesongbaserte salg og fordeler for de som abonnerer på nyhetsbrevet.

Hvem er ZARAs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Zara konkurrerer med noen av de mest populære merkevarene i verden, som H&M, Primark, Forever 21, Gap og Bershka.

Er ZARA for tiden åpen?
close

De fleste Zara-butikkene holder åpent fra mandag til lørdag. De åpner kl. 10.00 og stenger mellom kl. 19.00 og 21.00.

Hvor mange ZARA-butikker finnes det over hele landet?
close

Det finnes tre Zara-motebutikker i Norge. Du finner butikker i nærheten av deg på https://www.**Zara**.com/no/en/z-stores-st1404.html?v1=11108.

Hvordan kjøpe ZARA-produkter på nettet
close

Du kan handle direkte i Zaras nettbutikk og benytte deg av Click & Collect, gratis frakt på utvalgte varer og gode tilbud.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos ZARA
close

Den beste måten å få fordeler hos Zara er å laste ned gratisappen deres. Som medlem får du tilgang til spesielle rabatter og eksklusive fordeler. Du kan også følge dem på sosiale medier og abonnere på nyhetsbrevet deres for å få de siste nyhetene og tilbudene.

Rabatter som tilbys av ZARA
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.