logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorFERNER JACOBSEN

FERNER JACOBSEN kundeaviser - Tilbud juli 2024

Gode tilbud i kundeaviser fra FERNER JACOBSEN

Ferner Jacobsen er en norsk butikkjede med fokus på salg av moteklær og tilbehør. Ferner Jacobsen har en lang historie i markedet og har hovedkontor i Oslo.

Ofte stilte spørsmål om FERNER JACOBSEN

Hvordan du kan spare penger hos FERNER JACOBSEN

Det er veldig enkelt å spare penger på Ferner Jacobsen ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene som er publisert på deres offisielle nettside. På MyDeals365 finner du også alle tilbud og kampanjer hos Ferner Jacobsen. Samtidig lanserer Ferner Jacobsen ofte sesongbaserte kampanjer og tilbud.

Rabatter som tilbys av FERNER JACOBSEN

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble FERNER JACOBSEN opprettet?

Ferner Jacobsen ble grunnlagt i 1916 av designeren med samme navn, som samme år signerte en kontrakt om leie av sin første butikk i Norge. Helt siden starten har Ferner Jacobsen hatt som mål å tilby sine kunder klær og tilbehør av høy kvalitet, i tråd med de nyeste motetrendene verden over.

I årene som fulgte, gjennomgikk Ferner Jacobsen en kraftig ekspansjonsprosess med et stort antall nye produkter og åpning av butikker over hele Norge. I dag er Ferner Jacobsen et svært ettertraktet varemerke på det norske markedet.

Er FERNER JACOBSEN for tiden åpen?

Ferner Jacobsens butikker er åpne mandag til fredag fra kl. 11.00 til 18.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 17.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvordan kjøpe FERNER JACOBSEN-produkter på nettet

Ferner Jacobsen har også en eksklusiv nettbutikk. I Ferner Jacobsens nettbutikk finner kundene et stort utvalg av produkter til rabatterte priser.

Hvilke merker finner jeg hos FERNER JACOBSEN?

Ferner Jacobsen selger produkter fra egne merkevarer og kjente merkevarer som Max Mara Studio, Max Mara Weekend, Polo Ralph Lauren, Herco, Vince, Laura Bellariva, Self-Portrait, Ugg, Lois, Gran Sasso, Berwick, Lottusse, Barbour, Paolo Vitale m.fl.

Hvem er FERNER JACOBSENs viktigste konkurrenter over hele landet?

Ferner Jacobsen konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som blant annet Boozt, Motley Denim og Hoyer.

Hvor mange FERNER JACOBSEN-butikker finnes det over hele landet?

Ferner Jacobsen opererer i Norge gjennom to butikker i Oslo og Fredrikstad.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos FERNER JACOBSEN

Hos Ferner Jacobsen kan kundene nyte godt av store fordeler ved å handle på nett og få varene levert hjem. I tilfelle problemer med noen av produktene, tillater Ferner Jacobsen retur og bytte. På Ferner Jacobsens offisielle nettside kan kundene finne motetips og inspirasjon. Ferner Jacobsen har en eksklusiv kundeservice.

Få de beste tilbudene for å spare stort hos FERNER JACOBSEN

De beste tilbudene for å spare hos FERNER JACOBSEN

Leter du etter måter å spare penger i din lokale Mote butikk? Da har du kommet til rett sted!

365 Tilbud gir deg tilgang til over 75 Mote butikker i Norway inkludert {{store name}} og mange flere.

Bestill tilbud
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.