homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorFERNER JACOBSEN
ANNONSE

De siste FERNER JACOBSEN-tilbudene

FERNER JACOBSEN kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud.

Ferner Jacobsen er en norsk butikkjede med fokus på salg av moteklær og tilbehør. Ferner Jacobsen har en lang historie i markedet og har hovedkontor i Oslo.

Ofte stilte spørsmål om FERNER JACOBSEN

Når ble FERNER JACOBSEN opprettet?
Open

Ferner Jacobsen ble grunnlagt i 1916 av designeren med samme navn, som samme år signerte en kontrakt om leie av sin første butikk i Norge. Helt siden starten har Ferner Jacobsen hatt som mål å tilby sine kunder klær og tilbehør av høy kvalitet, i tråd med de nyeste motetrendene verden over.

I årene som fulgte, gjennomgikk Ferner Jacobsen en kraftig ekspansjonsprosess med et stort antall nye produkter og åpning av butikker over hele Norge. I dag er Ferner Jacobsen et svært ettertraktet varemerke på det norske markedet.

Hvilke merker finner jeg hos FERNER JACOBSEN?
Open

Ferner Jacobsen selger produkter fra egne merkevarer og kjente merkevarer som Max Mara Studio, Max Mara Weekend, Polo Ralph Lauren, Herco, Vince, Laura Bellariva, Self-Portrait, Ugg, Lois, Gran Sasso, Berwick, Lottusse, Barbour, Paolo Vitale m.fl.

Hvordan du kan spare penger hos FERNER JACOBSEN
Open

Det er veldig enkelt å spare penger på Ferner Jacobsen ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene som er publisert på deres offisielle nettside. På MyDeals365 finner du også alle tilbud og kampanjer hos Ferner Jacobsen. Samtidig lanserer Ferner Jacobsen ofte sesongbaserte kampanjer og tilbud.

Hvem er FERNER JACOBSENs viktigste konkurrenter over hele landet?
Open

Ferner Jacobsen konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som blant annet Boozt, Motley Denim og Hoyer.

Er FERNER JACOBSEN for tiden åpen?
Open

Ferner Jacobsens butikker er åpne mandag til fredag fra kl. 11.00 til 18.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 17.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvor mange FERNER JACOBSEN-butikker finnes det over hele landet?
Open

Ferner Jacobsen opererer i Norge gjennom to butikker i Oslo og Fredrikstad.

Hvordan kjøpe FERNER JACOBSEN-produkter på nettet
Open

Ferner Jacobsen har også en eksklusiv nettbutikk. I Ferner Jacobsens nettbutikk finner kundene et stort utvalg av produkter til rabatterte priser.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos FERNER JACOBSEN
Open

Hos Ferner Jacobsen kan kundene nyte godt av store fordeler ved å handle på nett og få varene levert hjem. I tilfelle problemer med noen av produktene, tillater Ferner Jacobsen retur og bytte. På Ferner Jacobsens offisielle nettside kan kundene finne motetips og inspirasjon. Ferner Jacobsen har en eksklusiv kundeservice.

Rabatter som tilbys av FERNER JACOBSEN
Open

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE

Copyright © 2023 365 Tilbud. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.