logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorUNITED COLORS OF BENETTON
ANNONSE

De siste UNITED COLORS OF BENETTON-tilbudene

UNITED COLORS OF BENETTON kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

United Colors Of Benetton Group er et globalt motemerke som ble grunnlagt i 1965. Selskapet har et nettverk av rundt 5 000 butikker over hele verden og mer enn 1 500 ansatte. Det er et heleid datterselskap av United Colors Of Benetton-familiens holdingselskap Edizione. Hovedkontoret ligger i Ponzano Veneto i Italia.

United Colors Of Benetton tilbyr både klær, vesker, sko, tilbehør og parfymer.

Ofte stilte spørsmål om UNITED COLORS OF BENETTON

Når ble UNITED COLORS OF BENETTON opprettet?
close

I 1965 åpnet familien United Colors Of Benetton sin første butikk i Belluno og tre år senere i Paris, og kjernevirksomheten besto av klesmerkene United Colors Of Benetton og Sisley.

United Colors Of Benetton var et ikonisk varemerke mellom 1980 og 1990. I 2012 ble United Colors Of Benetton Group tatt av børsen og er nå et heleid datterselskap av United Colors Of Benetton-familiens selskap Edizione holding.

Hvilke merker finner jeg hos UNITED COLORS OF BENETTON?
close

United Colors Of Benetton designer, produserer og selger sine egne merkevarer. Hvert eneste produkt de lager, lages ved hjelp av de høyeste standarder og kvalitetsmaterialer.

Hvordan du kan spare penger hos UNITED COLORS OF BENETTON
close

Hvis du ønsker å spare penger, kan du gå inn på United Colors Of Benettons hjemmeside og bla gjennom salgsseksjonen. Husk også å besøke 365 Tilbud for å finne de nyeste United Colors Of Benetton-katalogene for å nyte de beste kampanjene for å spare på alt du trenger.

Hvem er UNITED COLORS OF BENETTONs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Blant United Colors Of Benettons konkurrenter finner du Mango, Zara, Forever 21, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Levi´s, Gap og mange andre merker.

Er UNITED COLORS OF BENETTON for tiden åpen?
close

United Colors Of Benetton har åpent fra mandag til lørdag fra kl. 10.00 til 18.00.

Hvor mange UNITED COLORS OF BENETTON-butikker finnes det over hele landet?
close

United Colors Of Benetton-konsernet er et av verdens mest kjente moteselskaper med et nettverk av ca. 4 000 butikker over hele verden.

Hvordan kjøpe UNITED COLORS OF BENETTON-produkter på nettet
close

United Colors Of Benettons hjemmeside finner du ikke bare eksklusive tilbud og rabatter, men du kan også melde deg på nyhetsbrevet. På nettsiden finner du også en størrelsesguide i tilfelle du er i tvil om størrelsen din, samt leveringsinformasjon.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos UNITED COLORS OF BENETTON
close

Hvis du ønsker å få eksklusive fordeler hos United Colors Of Benetton, bør du abonnere på nettsiden. Da får du gratis innhold og eksklusive tilbud. Det er også mange måter å betale for det du har kjøpt. Du kan også følge United Colors Of Benetton på Instagram, Facebook, Twitter og YouTube for å få den nyeste informasjonen, rabatter og kuponger.

Rabatter som tilbys av UNITED COLORS OF BENETTON
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg.

Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.