logo
homeIcon
  1. separatorMøbler
  2. separatorFAGMØBLER
ANNONSE

De siste FAGMØBLER-tilbudene

FAGMØBLER kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Fagmøbler er en norsk møbelforhandler. Selskapet har i dag mer enn 50 filialer i regionen. Fagmøblers hovedkontor ligger i Sandane, Norge.

Ofte stilte spørsmål om FAGMØBLER

Når ble FAGMØBLER opprettet?
close

Fagmøblers historie går tilbake til 1996, da 14 møbelhandlere gikk sammen for å samarbeide om markedsføring og innkjøp. Siden den gang har selskapet vokst til å bli en av landets største møbelkjeder, med hele 63 varehus og fortsatt vekst.

Hvilke merker finner jeg hos FAGMØBLER?
close

Forhandleren selger og distribuerer egne merkevarer under det private merket Fagmøbler.

Hvordan du kan spare penger hos FAGMØBLER
close

Hos Fagmøbler kan kundene spare penger på flere måter. Fagmøbler sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut Fagmøblers nåværende ukentlige tilbud som er tilgjengelig på deres hjemmeside for å finne deres beste priser og salgstilbud for deg. I tillegg til dette kan du også melde deg inn i Fagmøbler kundeklubb og få tilgang til spesielle rabatter hver uke. I tillegg kan du spare opptil 30 % på utvalgte varer.

Hvem er FAGMØBLERs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Fagmøbler konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Fagmøbler konkurrerer med er Tannum Møbler, Eske Interiør og Design, Bolia.com, Skeidar og Aword design.

Er FAGMØBLER for tiden åpen?
close

Noen av Fagmøblers filialer har åpent mandag til fredag fra kl. 10.00 til 20.00 og lørdager fra kl. 10.00 til 16.00.

Hvor mange FAGMØBLER-butikker finnes det over hele landet?
close

I Norge er det for tiden ca. 63 filialer i Agder, Innlandet, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo, Rogaland, Troms og Finnmark, Trøndelag, Vestfold og Telemark, Vestland og Viken.

Hvordan kjøpe FAGMØBLER-produkter på nettet
close

Gå inn på Fagmøblers hjemmeside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven din, samt spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine. I tillegg tilbyr nettbutikken også en designfunksjon der du kan tilpasse møblene dine hjemme.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos FAGMØBLER
close

Fagmøbler-kunder kan benytte seg av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan abonnere på Fagmøblers mailingliste og ikke gå glipp av gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Fagmøblers siste salgstilbud direkte i innboksen din.

Rabatter som tilbys av FAGMØBLER
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.