homeIcon
  1. separatorMøbler
  2. separatorHOME & COTTAGE
ANNONSE

De siste HOME & COTTAGE-tilbudene

HOME & COTTAGE kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud.

Home & Cottage er en norsk butikkjede med fokus på salg av møbler og interiør. Home & Cottage har en lang historie i markedet og har hovedkontor i Oslo.

Ofte stilte spørsmål om HOME & COTTAGE

Når ble HOME & COTTAGE opprettet?
Open

Home & Cottage ble grunnlagt i 2009 i Norge. Helt siden starten har Home & Cottage hatt som mål å tilby sine kunder sofistikerte designmøbler og -innredninger som skiller seg ut fra andre tilbud på markedet ved å skape holdbare og stilige produkter av høy kvalitet.

I årene som fulgte, gjennomgikk Home & Cottage en kraftig ekspansjonsprosess med et stort antall nye produkter. Home & Cottage er i dag en velrenommert butikk på det norske markedet.

Hvilke merker finner jeg hos HOME & COTTAGE?
Open

Home & Cottage er en kjent produsent av møbler og innredningsartikler og selger derfor produkter under eget varemerke.

Hvordan du kan spare penger hos HOME & COTTAGE
Open

Det er veldig enkelt å spare penger på Home & Cottage ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene som er publisert på deres offisielle nettside. På MyDeals365 finner du også alle tilbud og kampanjer hos Home & Cottage. Ved å abonnere på nyhetsbrevet eller følge Home & Cottage på sosiale medier kan du holde deg oppdatert på de nyeste tilbudene.

Hvem er HOME & COTTAGEs viktigste konkurrenter over hele landet?
Open

Home & Cottage konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som A-Møbler, Hjelle, Drømmemøbler, blant mange andre.

Er HOME & COTTAGE for tiden åpen?
Open

Home & Cottage-butikkene er åpne mandag til fredag fra kl. 10.00 til 19.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 18.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvor mange HOME & COTTAGE-butikker finnes det over hele landet?
Open

Home & Cottage har butikker i Norge, blant annet i Oslo.

Hvordan kjøpe HOME & COTTAGE-produkter på nettet
Open

Home & Cottage har også en eksklusiv nettbutikk der kundene kan sammenligne priser, kjøpe produktene sine og få dem levert hjem. I Home & Cottages nettbutikk finner kundene et stort utvalg av produkter til rabatterte priser.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos HOME & COTTAGE
Open

Kundene kan nyte godt av Home & Cottages store fordeler ved å handle på nettet og få varene levert hjem. Home & Cottage aksepterer retur og bytte dersom det skulle oppstå problemer med noen av produktene.

Alle produkter som selges av Home & Cottage har fabrikkgaranti. Home & Cottage har et sterkt engasjement for å ta vare på planeten, og derfor er alle produktene produsert etter bærekraftige metoder. Home & Cottage har en eksklusiv kundeservice på telefon og e-post.

Rabatter som tilbys av HOME & COTTAGE
Open

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE

Copyright © 2023 365 Tilbud. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.