logo
homeIcon
  1. separatorMøbler
  2. separatorHOME & COTTAGE

HOME & COTTAGE kundeaviser - Tilbud juli 2024

Gode tilbud i kundeaviser fra HOME & COTTAGE

Home & Cottage er en norsk butikkjede med fokus på salg av møbler og interiør. Home & Cottage har en lang historie i markedet og har hovedkontor i Oslo.

Ofte stilte spørsmål om HOME & COTTAGE

Hvordan du kan spare penger hos HOME & COTTAGE

Det er veldig enkelt å spare penger på Home & Cottage ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene som er publisert på deres offisielle nettside. På MyDeals365 finner du også alle tilbud og kampanjer hos Home & Cottage. Ved å abonnere på nyhetsbrevet eller følge Home & Cottage på sosiale medier kan du holde deg oppdatert på de nyeste tilbudene.

Rabatter som tilbys av HOME & COTTAGE

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble HOME & COTTAGE opprettet?

Home & Cottage ble grunnlagt i 2009 i Norge. Helt siden starten har Home & Cottage hatt som mål å tilby sine kunder sofistikerte designmøbler og -innredninger som skiller seg ut fra andre tilbud på markedet ved å skape holdbare og stilige produkter av høy kvalitet.

I årene som fulgte, gjennomgikk Home & Cottage en kraftig ekspansjonsprosess med et stort antall nye produkter. Home & Cottage er i dag en velrenommert butikk på det norske markedet.

Er HOME & COTTAGE for tiden åpen?

Home & Cottage-butikkene er åpne mandag til fredag fra kl. 10.00 til 19.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 18.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvordan kjøpe HOME & COTTAGE-produkter på nettet

Home & Cottage har også en eksklusiv nettbutikk der kundene kan sammenligne priser, kjøpe produktene sine og få dem levert hjem. I Home & Cottages nettbutikk finner kundene et stort utvalg av produkter til rabatterte priser.

Hvilke merker finner jeg hos HOME & COTTAGE?

Home & Cottage er en kjent produsent av møbler og innredningsartikler og selger derfor produkter under eget varemerke.

Hvem er HOME & COTTAGEs viktigste konkurrenter over hele landet?

Home & Cottage konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som A-Møbler, Hjelle, Drømmemøbler, blant mange andre.

Hvor mange HOME & COTTAGE-butikker finnes det over hele landet?

Home & Cottage har butikker i Norge, blant annet i Oslo.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos HOME & COTTAGE

Kundene kan nyte godt av Home & Cottages store fordeler ved å handle på nettet og få varene levert hjem. Home & Cottage aksepterer retur og bytte dersom det skulle oppstå problemer med noen av produktene.

Alle produkter som selges av Home & Cottage har fabrikkgaranti. Home & Cottage har et sterkt engasjement for å ta vare på planeten, og derfor er alle produktene produsert etter bærekraftige metoder. Home & Cottage har en eksklusiv kundeservice på telefon og e-post.

Få de beste tilbudene for å spare stort hos HOME & COTTAGE

De beste tilbudene for å spare hos HOME & COTTAGE

Leter du etter måter å spare penger i din lokale Møbler butikk? Da har du kommet til rett sted!

365 Tilbud gir deg tilgang til over 37 Møbler butikker i Norway inkludert {{store name}} og mange flere.

Bestill tilbud
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.