logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorINDISKA
ANNONSE

De siste INDISKA-tilbudene

INDISKA kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Indiska er et svensk varemerke som tilbyr møbler og klær. Selskapet har 40 butikker i Sverige, Finland og Norge. De selger interiørmøbler og klær til både kvinner, menn og barn.

Ofte stilte spørsmål om INDISKA

Når ble INDISKA opprettet?
close

I 1901 startet Mathilda Hamilton butikken The Indian Exhibition i Stockholm. Dette var utgangspunktet for det som senere ble Indiska. Den neste eieren, Åke Thambert, gjorde Indiska til det kjente livsstilsmerket vi kjenner i dag. Siden 2017 har Indiska tilhørt Karin Lindahl. Selskapet har i dag virksomhet i Sverige, Finland og Norge.

Hvilke merker finner jeg hos INDISKA?
close

Indiska selger produkter under eget varemerke. Selskapet designer, produserer og selger møbler og klær av høy kvalitet. Møblene er håndlagde, og tekstilene trykkes med tradisjonell blokktrykteknikk.

Hvordan du kan spare penger hos INDISKA
close

Det er mange måter å spare penger på hos Indiska. Besøk nettsiden deres for å finne gode tilbud, og abonner på Indiskas nyhetsbrev for å få 10 % rabatt på din neste bestilling.

Hvem er INDISKAs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Indiska konkurrerer med andre mote- og møbelbutikker i Norge, som Bagorama, Bjørklund, Cubus, Fagmøbler, Flisekompaniet, KappAhl og Sparkjøp.

Er INDISKA for tiden åpen?
close

Du kan handle i Indiskas nettbutikk når som helst. Selskapet tilbyr kundeservice via e-post.

Hvor mange INDISKA-butikker finnes det over hele landet?
close

Det finnes ingen Indiska-butikker i Norge. Du kan handle på nettet via nettsiden deres og be om frakt. Leveringen tar vanligvis fra 2 til 5 virkedager. Besøk https://www.indiska.com/en for å begynne å handle.

Hvordan kjøpe INDISKA-produkter på nettet
close

Du kan kjøpe Indiskas produkter direkte fra nettsiden deres. Selskapet tilbyr eksklusive tilbud på nettet, gratis frakt på utvalgte bestillinger, Click & Collect-alternativer og fantastiske tilbud for de som abonnerer på nyhetsbrevet deres.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos INDISKA
close

Den beste måten å få eksklusive fordeler hos Indiska er å bli medlem av My Indiska. Som medlem får du 10 % rabatt på ditt neste kjøp og opptjener poeng for hvert kjøp. Deretter kan du veksle inn poengene dine i rabattkuponger. Du kan også følge Indiska på Facebook og Instagram for å holde deg oppdatert om siste nytt.

Rabatter som tilbys av INDISKA
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.