logo
homeIcon
  1. separatorSupermarkeder
  2. separatorMATKROKEN
ANNONSE

De siste MATKROKEN-tilbudene

MATKROKEN kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Matkroken er en norsk dagligvarekjede som eies av Coop Norge. Den driver i dag mer enn 10 filialer spredt over hele landet.

Ofte stilte spørsmål om MATKROKEN

Når ble MATKROKEN opprettet?
close

Selskapet ble etablert i Norge i 2010. Navnet har sin bakgrunn i en kjede som ble startet av Stein Erik Hagens far Odd Hagen. Da kjeden ble kjøpt opp av Coop Norge, gjenopplivet selskapet navnet "Matkroken" som navn på sine nærbutikker ved å omprofilere de tidligere franchisebutikkene. I dag driver Matroken fortsatt sin virksomhet i landet med stor suksess.

Hvilke merker finner jeg hos MATKROKEN?
close

Matroken selger og distribuerer et bredt utvalg av lokale og internasjonale merkevarer som Barilla, Always, Pepsi, Ariel, Nivea, Santa Maria, Rexona, Colgate, Gillette og Kelloyys, blant mange andre.

Hvordan du kan spare penger hos MATKROKEN
close

Det er mange måter for kundene å spare penger på hos Matroken. Matroken sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut Matrokens nåværende ukentlige tilbud på nettsiden deres for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg.

Hvem er MATKROKENs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Matroken konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Matroken konkurrerer med er Meny, Nor Dagligvarer Import, Norbygata Dagligvare, A Food Market, EkoMarket, Extra Gran og Coop Mega.

Er MATKROKEN for tiden åpen?
close

Noen av Matrokens filialer er tilgjengelige mandag til lørdag fra kl. 07.00 til 21.00. På søndager er de fleste butikkene stengt.

Hvor mange MATKROKEN-butikker finnes det over hele landet?
close

I Norge finnes det for tiden ca. 10 utsalgssteder i Oslo.

Hvordan kjøpe MATKROKEN-produkter på nettet
close

Gå inn på Matrokens hjemmeside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine. Ikke glem at du også kan prøve leveringstjenestene deres.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos MATKROKEN
close

Matroken-kunder kan dra nytte av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan abonnere på Matrokens e-postliste og ikke gå glipp av gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Matrokens siste salgstilbud direkte i innboksen din. Glem ikke at du også kan bli Coop-medlem og få penger tilbake hver gang du handler og motta rabattkuponger på det du handler oftest.

Rabatter som tilbys av MATKROKEN
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.