logo
homeIcon
  1. separatorElektronikk
  2. separatorHI-FI KLUBBEN
ANNONSE

De siste HI-FI KLUBBEN-tilbudene

HI-FI KLUBBEN kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Hi-Fi Klubben er en dansk butikkjede med fokus på salg av videoutstyr, lyd og elektroniske produkter. Hi-Fi Klubben har en lang historie i markedet, og hovedkontoret ligger i Lystrup i Danmark. Hi-Fi Klubben har en sterk tilstedeværelse i Norge og i mange andre europeiske land.

Ofte stilte spørsmål om HI-FI KLUBBEN

Når ble HI-FI KLUBBEN opprettet?
close

Hi-Fi Klubben ble grunnlagt i 1983 i Danmark. Siden starten har Hi-Fi Klubben hatt som mål å tilby sine kunder et bredt utvalg av lyd-, video- og elektronikkprodukter fra de ledende merkene på markedet til de mest konkurransedyktige prisene.

I årene som fulgte, gjennomgikk Hi-Fi Klubben en kraftig ekspansjonsprosess med et stort antall nye produkter og åpning av butikker ikke bare i Danmark, men også i mange andre land, blant annet Norge.

Hvilke merker finner jeg hos HI-FI KLUBBEN?
close

Hi-Fi Klubben selger produkter fra kjente merker som Argon Audio, Audeze, Audioquest, Bang & Olufsen, Bluesound, Bowers & Wilkins, Burson Audio, Bülow Stand, Denon, Dali, Clic, Earin, Pro-Ject, Lemus, Samsung, Optoma, Philips og mange flere.

Hvordan du kan spare penger hos HI-FI KLUBBEN
close

Det er veldig enkelt å spare penger hos Hi-Fi Klubben ved å benytte seg av tilbudene og kampanjene som er publisert på deres offisielle nettside. På MyDeals365 finner du også alle tilbud og kampanjer hos Hi-Fi Klubben. Ved å abonnere på nyhetsbrevet er det mulig å holde seg oppdatert med de nyeste tilbudene.

Hvem er HI-FI KLUBBENs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Hi-Fi Klubben konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som blant annet Audio Companiet, Soundgarden og PM Audio.

Er HI-FI KLUBBEN for tiden åpen?
close

Hi-Fi Klubbens butikker i Norge har åpent mandag til fredag fra kl. 10.00 til 18.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 17.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvor mange HI-FI KLUBBEN-butikker finnes det over hele landet?
close

Hi-Fi Klubben opererer i Norge gjennom butikker i blant annet Oslo, Stavanger og Lillestrøm.

Hvordan kjøpe HI-FI KLUBBEN-produkter på nettet
close

Hi-Fi Klubben har også en eksklusiv nettbutikk. I Hi-Fi Klubbens nettbutikk finnes det en "Tilbud"-seksjon, der kundene kan finne et stort utvalg av produkter til nedsatte priser.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos HI-FI KLUBBEN
close

Hos Hi-Fi Klubben kan kundene nyte godt av store fordeler ved å handle på nett og få varene levert hjem. Hi-Fi Klubben tilbyr retur- og bytterett dersom det skulle oppstå problemer med noen av produktene. På Hi-Fi Klubbens offisielle nettside finnes det en blogg der kundene kan finne nyheter og tips om lyd- og videoutstyr.

Rabatter som tilbys av HI-FI KLUBBEN
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.