logo
homeIcon
  1. separatorMøbler
  2. separatorWALTHER KRISTIANSEN
ANNONSE

De siste WALTHER KRISTIANSEN-tilbudene

WALTHER KRISTIANSEN kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Walther Kristiansen er en tradisjonsrik møbelforretning som ble etablert i 1942. Bedriften holder til i Mjøndalen, som ligger sentralt mellom Drammen og Kongsberg.

Ofte stilte spørsmål om WALTHER KRISTIANSEN

Når ble WALTHER KRISTIANSEN opprettet?
close

Walther Kristiansen ble grunnlagt i 1942 og har i dag mer enn 80 år på markedet.

Hvilke merker finner jeg hos WALTHER KRISTIANSEN?
close

Walther Kristiansen designer, produserer og selger sine egne produkter. Hvert eneste produkt de lager, lages ved hjelp av de høyeste standarder og kvalitetsmaterialer.

Hvordan du kan spare penger hos WALTHER KRISTIANSEN
close

Det er mange måter å spare penger på hos Walther Kristiansen. Du kan for eksempel besøke Outlet-seksjonen på nettsiden for å finne rabatter på alle slags produkter. Husk også å besøke 365 Tilbud for å finne de nyeste Walther Kristiansen-katalogene og nyte godt av de beste kampanjene for å spare på alt du trenger.

Hvem er WALTHER KRISTIANSENs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Walther Kristiansens lignende selskaper er Ikea, Zara Home og Black Design.

Er WALTHER KRISTIANSEN for tiden åpen?
close

Mandag og tirsdag har Walther Kristiansen åpent fra kl. 10.00 til 18.00. Onsdag er det åpent fra kl. 10.00 til 20.00. Torsdag er det åpent fra kl. 10.00 til 19.00. Fredag er det åpent fra kl. 10.00 til 17.00. Lørdag er det åpent fra kl. 10.00 til 15.00.

Hvor mange WALTHER KRISTIANSEN-butikker finnes det over hele landet?
close

Walther Kristiansen har én fysisk butikk.

Hvordan kjøpe WALTHER KRISTIANSEN-produkter på nettet
close

Walther Kristiansens hjemmeside finner du ikke bare eksklusive tilbud og rabatter, men du kan også melde deg på nyhetsbrevet. På nettsiden finner du også leveringsinformasjon.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos WALTHER KRISTIANSEN
close

Hvis du ønsker å få eksklusive fordeler hos Walther Kristiansen, bør du abonnere på nettsiden. Da får du både gratis innhold og eksklusive tilbud. Det er også mange måter å betale for det du har kjøpt.

Du kan også følge Walther Kristiansen på Instagram, YouTube, Pinterest og Facebook for å få den nyeste informasjonen, rabatter og kuponger.

Rabatter som tilbys av WALTHER KRISTIANSEN
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg.

Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.