logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorACCESSORIZE
ANNONSE

De siste ACCESSORIZE-tilbudene

ACCESSORIZE kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Accessorize er en britisk smykkekjede med hovedkontor i London. Kjeden har mer enn 700 butikker over hele verden, inkludert ni butikker i Norge. Selskapet har også en offisiell markedsplass på nettet der kundene kan handle og hente sine bestillinger i nærmeste butikk eller be om levering til over 180 land.

Ofte stilte spørsmål om ACCESSORIZE

Når ble ACCESSORIZE opprettet?
close

Accessorize ble grunnlagt i 1973 av Peter Simon. Han solgte hippieklær før selskapet utviklet seg til å bli et mainstream motemerke for kvinner. Den første Accessorize-butikken åpnet i 1984 på Covent Garden Piazza i London, et populært shoppingsted. Siden den gang har selskapet ekspandert og åpnet over 16 nye butikker hvert år.

I dag er Accessorize en av verdens største moteforhandlere, med reklamekampanjer med store kjendiser og over 700 butikker over hele verden.

Hvilke merker finner jeg hos ACCESSORIZE?
close

Accessorize designer, produserer og selger et bredt utvalg av rimelig tilbehør. Alle produktene de lager, er designet internt av teamet i studioet i Notting Hill. Produktene er laget av resirkulerte og bærekraftige materialer som vegansk lær og naturfibre.

Hvordan du kan spare penger hos ACCESSORIZE
close

Det er veldig enkelt å spare penger hos Accessorize. Under "Tilbud" på nettsiden finner du fantastiske rabatter på utvalgte varer. Hvis du i tillegg abonnerer på nyhetsbrevet deres, kan du spare 20 % ekstra på ditt første kjøp.

Hvem er ACCESSORIZEs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Accessorize konkurrerer med mange accessoriesforhandlere i Norge, blant annet H&M, Glitter, Claires og Cubus.

Er ACCESSORIZE for tiden åpen?
close

Accessorize-butikkene i Norge holder åpent fra mandag til lørdag. Åpningstidene er forskjellige fra sted til sted. De fleste butikkene åpner mellom kl. 7.00 og 10.00 og stenger mellom kl. 18.00 og 21.00. Få mer informasjon om hver enkelt butikk på https://www.**Accessorize**.com/row/stores.

Hvor mange ACCESSORIZE-butikker finnes det over hele landet?
close

Det finnes ni Accessorize-butikker i Norge. De fleste butikkene ligger i Oslo, men du finner også butikker i Ålesund og Bergen. Gå til https://www.**Accessorize**.com/row/stores for å finne din nærmeste butikk.

Hvordan kjøpe ACCESSORIZE-produkter på nettet
close

I Accessorize sin nettbutikk kan du kjøpe favorittproduktene dine hjemmefra. Besøk nettsiden deres og få fantastiske tilbud, gratis frakt og Click & Collect.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos ACCESSORIZE
close

Følg Accessorize på Instagram, Facebook og YouTube og bli den første som får vite om nyheter og tilbud.

Rabatter som tilbys av ACCESSORIZE
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.