logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorPEAK PERFORMANCE
ANNONSE

De siste PEAK PERFORMANCE-tilbudene

PEAK PERFORMANCE kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Peak Performance er et svensk klesmerke for funksjonell sport. Selskapets hovedkontor ligger for tiden i Stockholm, Sverige. Peak Performance har mer enn 50 filialer i landet.

Ofte stilte spørsmål om PEAK PERFORMANCE

Når ble PEAK PERFORMANCE opprettet?
close

Varemerket Peak Performance ble opprinnelig grunnlagt i 1986 i Åre i Sverige. I løpet av de neste årene vokste Peak Performance med stor suksess både i og utenfor Sverige, og nådde også andre nærliggende områder som Norge. I dag har Peak Performance blitt et av Skandinavias største klesmerker innen funksjonell sportsmote og er tilgjengelig i over 20 land.

Hvilke merker finner jeg hos PEAK PERFORMANCE?
close

Peak Performance selger og distribuerer egne merkevarer under varemerket Peak Performance.

Hvordan du kan spare penger hos PEAK PERFORMANCE
close

Det er flere måter å spare penger på med Peak Performance. Peak Performance sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut Peak Performances nåværende ukentlige tilbud som er tilgjengelige på deres hjemmeside for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. I tillegg kan du også spare opptil 50% rabatt på utvalgte varer.

Hvem er PEAK PERFORMANCEs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Peak Performance konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Peak Performance konkurrerer med er Anton Sport, XXL, Odlo Store og tegu Sport.

Er PEAK PERFORMANCE for tiden åpen?
close

Noen av Peak Performances butikker er åpne mandag til lørdag fra kl. 10.00 til 18.00, med unntak av søndager da de fleste butikkene er stengt.

Hvor mange PEAK PERFORMANCE-butikker finnes det over hele landet?
close

I Norge finnes det for tiden 6 utsalgssteder i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

Hvordan kjøpe PEAK PERFORMANCE-produkter på nettet
close

Gå inn på nettstedet Peak Performance og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine. I tillegg kan du nyte godt av gratis frakt innen EU.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos PEAK PERFORMANCE
close

Peak Performance-kunder kan dra nytte av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan også abonnere på Peak Performances e-postliste og ikke gå glipp av gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Peak Performance siste salgstilbud direkte i innboksen din. Ved å registrere deg kan du også få 10 % rabatt på din første bestilling.

Rabatter som tilbys av PEAK PERFORMANCE
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.