logo
homeIcon
  1. separatorAndre
  2. separatorTING
ANNONSE

De siste TING-tilbudene

TING kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Ting er en norsk gave- og interiørkjede med hovedkontor i Oslo. Selskapet har hovedkontor i Oslo, tre butikker over hele landet og en nettbutikk. De selger alt fra interiørartikler til gadgets og leker, med fokus på unik design.

Ofte stilte spørsmål om TING

Når ble TING opprettet?
close

I 1947 grunnla Audhild Viken Audhild Vikens Vevstove, et selskap som i dag tilbyr tradisjonelt norsk håndverk og suvenirer. Senere startet barnebarna hennes, Harald og Audun Viken, Ting i 1999 med mål om å tilby morsom og morsom interiørdesign.

I løpet av årene ble Ting stadig mer populært og utvidet sortimentet. I dag finnes det tre Ting-butikker i Norge og en nettbutikk.

Hvilke merker finner jeg hos TING?
close

Ting selger produkter fra kjente designere og merker som Avolt, Bjørklund, Blafre, Boyhood, Bruka Design, Dottir, Ferm Living, Happy Socks, Hay, HKliving, Humdakin, Kay Bojesen, Kind Bag, Kreafunk, Liewood, Lucie Kaas, Muurla, Nedre Foss, Normann Copenhagen, Novoform, OMY, Printworks, Rice, Skandinavisk, Stoff Nagel og UND.

Hvordan du kan spare penger hos TING
close

Det er veldig enkelt å spare penger hos Ting. Besøk nettsidens salgsseksjon for å finne fantastiske tilbud, og dra nytte av gratis frakt på utvalgte bestillinger for å spare leveringskostnader.

Hvem er TINGs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Ting konkurrerer med andre gave- og interiørbutikker i Norge, som Clas Ohlson, Kremmerhuset, Christiania Glasmagasin, Maxbo og IKEA.

Er TING for tiden åpen?
close

Ting-butikkene i Norge har åpent mandag til lørdag. De åpner dørene mellom kl. 9.00 og 10.00 og stenger mellom kl. 18.00 og 20.00. Noen butikker kan endre åpnings- og stengetidene i forbindelse med høytider som jul og nyttår.

Hvor mange TING-butikker finnes det over hele landet?
close

Ting har tre butikker i Norge. Det finnes filialer i Bergen, Kristiansand og på Oslo Lufthavn Gardermoen. Gå til https://**Ting**.no/pages/vare-butikker for å finne din nærmeste butikk.

Hvordan kjøpe TING-produkter på nettet
close

Ting har en nettbutikk der kundene kan finne hele sortimentet og gode tilbud. Selskapet tilbyr ulike leveringsmetoder, blant annet gratis frakt på utvalgte bestillinger og Click & Collect.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos TING
close

Du kan nyte godt av mange eksklusive fordeler hos Ting. Abonner på nyhetsbrevet deres og følg dem på Facebook og Instagram for å holde deg oppdatert om den nyeste informasjonen, nye lanseringer og fantastiske tilbud.

Rabatter som tilbys av TING
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.