logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorLEVI'S
ANNONSE

De siste LEVI'S-tilbudene

LEVI'S kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Levi's er et amerikansk selskap med fokus på produksjon og salg av klær og motetilbehør. Levi's har en lang historie på det globale markedet og har hovedkontor i San Francisco, California, USA. Levi's har en sterk tilstedeværelse i Norge og i mange andre land rundt om i verden.

Ofte stilte spørsmål om LEVI'S

Når ble LEVI'S opprettet?
close

Levi's ble grunnlagt i 1853 i USA av Levi Strauss, en innvandrer fra Bayern. Levi's ble født som et selskap med fokus på produksjon av klær til gruvearbeidere, og med dette formålet skapte det sitt hovedprodukt, jeans.

Levi's erobret et stort antall markeder og er i dag til stede i en lang rekke land over hele verden, inkludert Norge og andre europeiske land.

I Norge kom Levi's til Norge i 1948 og har siden den gang blitt en merkevare med et godt rykte på det norske markedet.

Hvilke merker finner jeg hos LEVI'S?
close

Levi's er en kjent amerikansk produsent av klær og motetilbehør, og selger derfor produkter under sitt eget merkenavn.

Hvordan du kan spare penger hos LEVI'S
close

Det er veldig enkelt å spare penger på Levi's ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene som er publisert på deres offisielle nettside. I Levi's nettbutikk er det en "Sale"-seksjon, der kundene kan finne et stort utvalg av produkter til nedsatte priser. På Tilbud 365 finner du også alle tilbud og kampanjer som Levi's har å tilby. I tillegg lanserer Levi's ofte sesong- og høytidsrabatter og kampanjer.

Hvem er LEVI'Ss viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Levi's konkurrerer i Norge med andre merker som Lee, Wrangler, Calvin Klein, blant mange andre.

Er LEVI'S for tiden åpen?
close

Levi's-butikkene er åpne mandag til lørdag fra kl. 10.00 til 19.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvor mange LEVI'S-butikker finnes det over hele landet?
close

I Norge har Levi's 12 butikker, blant annet i Oslo og Bergen.

Hvordan kjøpe LEVI'S-produkter på nettet
close

Levi's har også en eksklusiv nettbutikk der kundene kan sammenligne priser, kjøpe produktene og få dem levert hjem.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos LEVI'S
close

Kundene kan dra nytte av store fordeler hos Levi's ved å handle i nettbutikken og få varene hjem. Levi's tillater retur og bytte dersom det skulle oppstå problemer med noen av produktene. Alle Levi's produkter har en kvalitetsgaranti. Levi's har eksklusiv kundeservice på telefon og e-post.

Rabatter som tilbys av LEVI'S
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.