logo
homeIcon
  1. separatorAndre
  2. separatorMASKE
ANNONSE

De siste MASKE-tilbudene

MASKE kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Maske er et norsk selskap som spesialiserer seg på rengjørings- og kontorrekvisita. Selskapet er en del av MaskeGruppen, og hovedkontoret ligger i dag i Trondheim. Maske har fire avdelinger rundt om i landet.

Ofte stilte spørsmål om MASKE

Når ble MASKE opprettet?
close

Maske ble etablert i Norge for mer enn fem år siden, i 2014, og begynte raskt å ekspandere. I dag har Maske blitt en av de ledende leverandørene av forbruksartikler til privat og offentlig sektor.

Hvilke merker finner jeg hos MASKE?
close

Maske selger og distribuerer et stort utvalg av lokale og internasjonale varemerker, blant annet Lano, Abena, Blenda, Cleanhub, Blå, Brother, Brun, Fiolett, Grønn og Kiilto.

Hvordan du kan spare penger hos MASKE
close

Det er flere måter for kundene å spare penger på hos Maske. Maske sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut Maskes nåværende ukentlige tilbud på nettsiden deres for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg.

Hvem er MASKEs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Maske konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Maske konkurrerer med er Staples, Lyreco Alnabru, Office Wholesale og ABC Clausen.

Er MASKE for tiden åpen?
close

Noen av Maskes filialer er åpne mandag til fredag fra kl. 08.00 til 18.00, men i helgene holder de fleste butikkene stengt.

Hvor mange MASKE-butikker finnes det over hele landet?
close

I Norge finnes det for tiden 4 butikker i Kongsvinger, Molde, Sandefjord og Trondheim.

Hvordan kjøpe MASKE-produkter på nettet
close

Gå inn på Maskes hjemmeside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos MASKE
close

Maske-kunder kan benytte seg av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan abonnere på Maskes e-postliste og ikke gå glipp av gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Maskes siste salgstilbud direkte i innboksen din.

Rabatter som tilbys av MASKE
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.