logo
homeIcon
  1. separatorMøbler
  2. separatorSLETTVOLL
ANNONSE

SLETTVOLL kundeaviser - Aktuelle tilbud

Gode tilbud i kundeaviser fra SLETTVOLL

Slettvoll er en norsk butikkjede med fokus på salg av møbler og interiør. Slettvoll har en lang historie i markedet og har hovedkontor på Stranda.

Ofte stilte spørsmål om SLETTVOLL

Hvordan du kan spare penger hos SLETTVOLL

Det er veldig enkelt å spare penger hos Slettvoll ved å benytte seg av tilbudene og kampanjene som publiseres på deres offisielle nettside. Slettvoll publiserer ofte kataloger og brosjyrer, hvor kundene kan finne et stort utvalg av produkter til nedsatte priser. På MyDeals365 finner du også alle tilbud og kampanjer hos Slettvoll. Slettvoll tilbyr også sine kunder finansieringsalternativer.

I tillegg lanserer Slettvoll ofte kampanjer og tilbud på sesong- og spesialdager. Ved å abonnere på nyhetsbrevet eller følge Slettvoll på sosiale medier kan du holde deg oppdatert på de nyeste tilbudene.

Rabatter som tilbys av SLETTVOLL

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble SLETTVOLL opprettet?

Slettvoll ble grunnlagt i 1951 i Norge. Helt siden starten har Slettvoll hatt som mål å tilby sine kunder møbler og husholdningsartikler av høy kvalitet, produsert med de beste materialene på markedet og av dyktige snekkere.

I årene som fulgte, gjennomgikk Slettvoll en kraftig ekspansjonsprosess med et stort antall nye produkter og åpning av butikker ikke bare i Norge, men også i andre land som Sverige, Danmark og USA. Slettvoll er i dag en butikk med et godt omdømme i markedet.

Er SLETTVOLL for tiden åpen?

Slettvoll-butikkene er åpne mandag til lørdag fra kl. 10.00 til 18.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvordan kjøpe SLETTVOLL-produkter på nettet

Slettvoll har ingen nettbutikk i Norge. Kundene kan imidlertid besøke de fysiske butikkene og se alle produktene deres.

Hvilke merker finner jeg hos SLETTVOLL?

Slettvoll er en kjent norsk produsent av møbler og husholdningsartikler, og selger derfor produkter under eget merkenavn.

Hvem er SLETTVOLLs viktigste konkurrenter over hele landet?

Slettvoll konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som blant annet Ekornes, Fjords og Søstrene Grene.

Hvor mange SLETTVOLL-butikker finnes det over hele landet?

Slettvoll har butikker i Norge, blant annet i Oslo og Tromsø.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos SLETTVOLL

Hos Slettvoll kan kundene nyte godt av store fordeler ved å kjøpe produkter av høy kvalitet. Slettvoll tilbyr retur- og bytterett dersom det skulle oppstå problemer med noen av produktene. Slettvoll har et ekspertteam av selgere som står klare til å gi kundene råd. Slettvoll har en eksklusiv kundeservice.

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.