logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorH&M
ANNONSE

De siste H&M-tilbudene

H&M kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

H&M er en butikkjede med svensk opprinnelse som fokuserer på salg av klær og motetilbehør til menn, kvinner, tenåringer, gutter og jenter. H&M har en lang historie på markedet, og hovedkontoret ligger i Stockholm i Sverige. H&M har en sterk tilstedeværelse i Norge og i mange andre land rundt om i verden.

Ofte stilte spørsmål om H&M

Når ble H&M opprettet?
close

H & M ble grunnlagt av Erling Persson i 1947, da han åpnet den første butikken i Västerås i Sverige. Butikken, som opprinnelig het Hennes (svensk for "hans"), solgte utelukkende dameklær.

I 1964 ble det åpnet en butikk i Norge. I 1968 kjøpte Persson jaktklesbutikken Mauritz Widforss i Stockholm, noe som innebar at de også fikk en herrekolleksjon. Samme år ble navnet endret til Hennes & Mauritz. Flere år senere begynte selskapet å bli kalt H & M.

I Norge kom H&M på 2000-tallet og har siden den gang blitt en butikk med et godt rykte på det norske markedet.

Hvilke merker finner jeg hos H&M?
close

H&M er en kjent produsent av moteklær og tilbehør, og selger derfor produkter under eget merkenavn.

Hvordan du kan spare penger hos H&M
close

Det er veldig enkelt å spare penger på H&M ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene som er publisert på deres offisielle nettside. På 365 Tilbud finner du også de nyeste tilbudene og kampanjene hos H&M. H&M lanserer rabattdager med produkter med opptil 70 % rabatt.

Hvem er H&Ms viktigste konkurrenter over hele landet?
close

H&M konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som blant annet Gap, Zara og Mango.

Er H&M for tiden åpen?
close

H&M-butikkene er åpne mandag til fredag fra kl. 10.00 til 22.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 20.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvor mange H&M-butikker finnes det over hele landet?
close

H&M har butikker i Norge, blant annet i Oslo, Bergen, Hamar, Radal og Krokstadelva.

Hvordan kjøpe H&M-produkter på nettet
close

H&M har også en eksklusiv nettbutikk. I H&Ms nettbutikk finnes det en "Kampanjer"-seksjon der kundene kan finne et stort utvalg av produkter til nedsatte priser.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos H&M
close

Kundene kan nyte godt av store fordeler hos H&M ved å handle på nettet og få varene levert på døren. Klær som selges av H&M er kvalitetssertifiserte. Hvis du skulle ha problemer med noen av produktene, tillater H&M retur og bytte. H&M tilbyr gavekort til spesielle anledninger.

Rabatter som tilbys av H&M
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.