logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorHØYER

HØYER kundeaviser - Tilbud juli 2024

Gode tilbud i kundeaviser fra HØYER

Høyer er en norsk butikkjede med fokus på salg av moteklær og tilbehør. Høyer har en lang historie i markedet og har hovedkontor i Oslo.

Ofte stilte spørsmål om HØYER

Hvordan du kan spare penger hos HØYER

Å spare penger på Høyer er veldig enkelt ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene som er publisert på deres offisielle nettside. På MyDeals365 finner du også alle tilbud og kampanjer hos Høyer. I tillegg lanserer Høyer ofte sesongbaserte kampanjer og tilbud. Ved å abonnere på nyhetsbrevet eller følge Høyer på sosiale medier kan du holde deg oppdatert på de nyeste tilbudene.

Rabatter som tilbys av HØYER

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble HØYER opprettet?

Høyer ble grunnlagt i Norge i 2004 med åpningen av sin første butikk på Sjølyst. Helt siden starten har Høyer hatt som mål å tilby sine kunder klær og tilbehør av høy kvalitet, i tråd med de nyeste globale motetrendene.

I årene som fulgte, gjennomgikk Høyer en kraftig ekspansjonsprosess med et stort antall nye produkter og åpning av butikker over hele Norge. Høyer ble et selskap med et godt omdømme i det norske markedet.

Er HØYER for tiden åpen?

Høyer-butikkene er åpne mandag til fredag fra kl. 10.00 til 20.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 18.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvordan kjøpe HØYER-produkter på nettet

Høyer har en eksklusiv nettbutikk der kundene kan sammenligne priser, kjøpe sine produkter og få dem levert hjem. I Høyers nettbutikk finner kundene et stort utvalg av produkter til rabatterte priser.

Hvilke merker finner jeg hos HØYER?

Høyer selger produkter fra kjente merkevarer som Proenza Schouler, Puma, Puma Underwear, Rails, Ravn, ROHE, S'Well, Sporty and Rich, Suncoo, TSH, Toteme, UGG, Untold Stories, Veja, Victoria Beckham, Wood Wood, Woldford, blant mange andre.

Hvem er HØYERs viktigste konkurrenter over hele landet?

Høyer konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som blant annet Forskning, Ask n Foyn og Brax.

Hvor mange HØYER-butikker finnes det over hele landet?

Høyer opererer i Norge gjennom butikker i blant annet Oslo, Hamar, Bergen, Harstad, Strommen, Haugesund og Arendal.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos HØYER

Hos Høyer kan kundene nyte godt av store fordeler ved å handle på nett og få varene levert hjem. Høyer tilbyr retur- og bytterett dersom det skulle oppstå problemer med noen av produktene. På Høyers offisielle nettside kan kundene finne gavetips. Høyer har en eksklusiv kundeservice.

Få de beste tilbudene for å spare stort hos HØYER

De beste tilbudene for å spare hos HØYER

Leter du etter måter å spare penger i din lokale Mote butikk? Da har du kommet til rett sted!

365 Tilbud gir deg tilgang til over 75 Mote butikker i Norway inkludert {{store name}} og mange flere.

Bestill tilbud
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.