logo
homeIcon
  1. separatorAndre
  2. separatorHAGELAND

HAGELAND kundeaviser - Tilbud juli 2024

Det er for øyeblikket ingen tilbud fra HAGELAND

Gode tilbud i kundeaviser fra HAGELAND

Hageland er en norsk butikkjede som spesialiserer seg på hageartikler og -produkter. Selskapet driver i dag ca. 103 hagesentre.

Ofte stilte spørsmål om HAGELAND

Hvordan du kan spare penger hos HAGELAND

Det er flere måter for kundene å spare penger på hos Hageland. Hageland sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut Hagelands nåværende ukentlige tilbud som er tilgjengelige på deres hjemmeside for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. Ikke glem at du også kan spare opptil 30% avslag på utvalgte varer.

Rabatter som tilbys av HAGELAND

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble HAGELAND opprettet?

Hageland-kjeden ble opprinnelig etablert for mer enn fem år siden, da Hageland åpnet sitt aller første hagesenter i landet. Siden den gang har Hageland ekspandert i hele regionen og åpnet stadig flere filialer.

Er HAGELAND for tiden åpen?

Noen av Hagelands filialer er åpne mandag til fredag fra kl. 9.00 til 19.00. I helgene er butikkene åpne fra kl. 10.00 til 16.00.

Hvordan kjøpe HAGELAND-produkter på nettet

Gå inn på Hagelands hjemmeside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine. I tillegg kan du registrere bankkortet ditt for å få bonus.

Hvilke merker finner jeg hos HAGELAND?

Hageland selger og distribuerer et stort utvalg av lokale og internasjonale merker. Noen av disse inkluderer merker som Bergs Potter, BEDD, Watt & Veke, DBKD, Biohort, Fiskars, Gardena, Dogman, Nelson Garden, Elho, Keter, Napoleon og Royal Canin, blant mange andre.

Hvem er HAGELANDs viktigste konkurrenter over hele landet?

Hageland konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Hageland konkurrerer med er Plantasjen, Bekkestua, Tåsen hagesenter og Slettevold.

Hvor mange HAGELAND-butikker finnes det over hele landet?

I Norge finnes det i dag ca. 103 Hageland-butikker i Vis alle, Agder, Innlandet, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo, Rogaland, Troms og Finnmark, Trøndelag, Vestfold og Telemark, Vestland og Viken.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos HAGELAND

Hageland-kunder kan benytte seg av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan bli medlem av Mitt Hagelands kundeklubb og få tilgang til eksklusive medlemsrabatter.

Få de beste tilbudene for å spare stort hos HAGELAND

De beste tilbudene for å spare hos HAGELAND

Leter du etter måter å spare penger i din lokale Andre butikk? Da har du kommet til rett sted!

365 Tilbud gir deg tilgang til over 24 Andre butikker i Norway inkludert {{store name}} og mange flere.

arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.