logo
homeIcon
  1. separatorAndre
  2. separatorHAGELAND
ANNONSE

De siste HAGELAND-tilbudene

Det er for øyeblikket ingen tilbud fra HAGELAND

HAGELAND kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Hageland er en norsk butikkjede som spesialiserer seg på hageartikler og -produkter. Selskapet driver i dag ca. 103 hagesentre.

Ofte stilte spørsmål om HAGELAND

Når ble HAGELAND opprettet?
close

Hageland-kjeden ble opprinnelig etablert for mer enn fem år siden, da Hageland åpnet sitt aller første hagesenter i landet. Siden den gang har Hageland ekspandert i hele regionen og åpnet stadig flere filialer.

Hvilke merker finner jeg hos HAGELAND?
close

Hageland selger og distribuerer et stort utvalg av lokale og internasjonale merker. Noen av disse inkluderer merker som Bergs Potter, BEDD, Watt & Veke, DBKD, Biohort, Fiskars, Gardena, Dogman, Nelson Garden, Elho, Keter, Napoleon og Royal Canin, blant mange andre.

Hvordan du kan spare penger hos HAGELAND
close

Det er flere måter for kundene å spare penger på hos Hageland. Hageland sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut Hagelands nåværende ukentlige tilbud som er tilgjengelige på deres hjemmeside for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. Ikke glem at du også kan spare opptil 30% avslag på utvalgte varer.

Hvem er HAGELANDs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Hageland konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Hageland konkurrerer med er Plantasjen, Bekkestua, Tåsen hagesenter og Slettevold.

Er HAGELAND for tiden åpen?
close

Noen av Hagelands filialer er åpne mandag til fredag fra kl. 9.00 til 19.00. I helgene er butikkene åpne fra kl. 10.00 til 16.00.

Hvor mange HAGELAND-butikker finnes det over hele landet?
close

I Norge finnes det i dag ca. 103 Hageland-butikker i Vis alle, Agder, Innlandet, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo, Rogaland, Troms og Finnmark, Trøndelag, Vestfold og Telemark, Vestland og Viken.

Hvordan kjøpe HAGELAND-produkter på nettet
close

Gå inn på Hagelands hjemmeside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine. I tillegg kan du registrere bankkortet ditt for å få bonus.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos HAGELAND
close

Hageland-kunder kan benytte seg av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan bli medlem av Mitt Hagelands kundeklubb og få tilgang til eksklusive medlemsrabatter.

Rabatter som tilbys av HAGELAND
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.