logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorGAP
ANNONSE

De siste GAP-tilbudene

GAP kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

GAP er en amerikansk butikkjede med fokus på salg av klær og motetilbehør. Med en lang historie i markedet har GAP en sterk tilstedeværelse både i Norge og i mange andre land rundt om i verden. GAPs hovedkontor ligger i New York, USA.

Ofte stilte spørsmål om GAP

Når ble GAP opprettet?
close

GAP ble grunnlagt i 1983 i USA av Donald og Doris Fischer. Helt fra starten av var GAPs mål å tilby kundene et bredt utvalg av moteklær og tilbehør av høy kvalitet i tråd med de nyeste globale motetrendene. I løpet av de neste årene oppnådde GAP et godt rykte i USA og ekspanderte sine butikker over hele landet.

Noen år senere åpnet GAP butikker i andre land rundt om i verden, blant annet i Norge. I Norge etablerte GAP seg på 1990-tallet og har siden den gang blitt en merkevare med et godt rykte i markedet.

Hvilke merker finner jeg hos GAP?
close

GAP er en velkjent produsent av moteklær og tilbehør, og selger derfor produkter under eget merkenavn.

Hvordan du kan spare penger hos GAP
close

Det er veldig enkelt å spare penger hos GAP ved å benytte seg av tilbudene og kampanjene som publiseres på deres offisielle nettside. I GAPs nettbutikk finnes det en "Small Prices"-seksjon, der kundene kan finne et stort utvalg av produkter til nedsatte priser. Ved å bli medlem av GAP-klubben kan kundene få rabatter og tilgang til kampanjer ved hvert kjøp.

Hvem er GAPs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

GAP konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som Zara, H&M, Bershka og mange andre.

Er GAP for tiden åpen?
close

GAP har ingen fysiske butikker i Norge.

Hvor mange GAP-butikker finnes det over hele landet?
close

GAP har ingen fysiske butikker i Norge. Kundene kan imidlertid besøke nettbutikken deres, se produktene, handle og få dem levert hjem.

Hvordan kjøpe GAP-produkter på nettet
close

GAP har en eksklusiv nettbutikk der kundene kan sammenligne priser, kjøpe produktene og få dem levert hjem.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos GAP
close

Kundene kan nyte godt av store fordeler hos GAP ved å handle i nettbutikken og få varene levert hjem. Hvis det skulle oppstå problemer med noen av produktene, tillater GAP retur og bytte. Ved å bli medlem av GAP Club får kundene tilgang til eksklusive fordeler. GAP har en eksklusiv kundeservice.

Rabatter som tilbys av GAP
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.