logo
ANNONSE

De siste SKOUSEN-tilbudene

SKOUSEN kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Skousen er en norsk butikkjede med fokus på salg av elektronikk og teknologiprodukter. Skousen har en lang historie i markedet og har hovedkontor i Oslo.

Ofte stilte spørsmål om SKOUSEN

Når ble SKOUSEN opprettet?
close

Skousen ble grunnlagt i 1963 i Norge. Siden starten har Skousen hatt som mål å forsyne sine kunder med elektroniske produkter og teknologi fra de ledende merkevarene på markedet.

I årene som fulgte, gjennomgikk Skousen en kraftig ekspansjonsprosess med et stort antall nye produkter og merker, samtidig som det ble åpnet et stort antall nye butikker over hele landet.

Hvilke merker finner jeg hos SKOUSEN?
close

Skousen selger produkter fra kjente merker som Miele, Blomberg, AEG, Bosch, Bauknecht, Siemens, Wilfa, Asko, Witt, Whirlpool, Gorenje, Electrolux, Kenwood, Robot, Moccamaster, Samsung, Silverline, Liebherr, Black + Decker, Braun, Bosch, Blomberg, Bubliq, Brother, Candy Chefs Choice, Coway, Coleman, Cloer, blant mange andre.

Hvordan du kan spare penger hos SKOUSEN
close

Å spare penger på Skousen er veldig enkelt ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene som er publisert på deres offisielle nettside. På 365 Tilbud finner du også alle tilbud og kampanjer hos Skousen. Ved å abonnere på nyhetsbrevet eller følge Skousen på sosiale medier, er det mulig å holde seg oppdatert med de nyeste tilbudene.

Hvem er SKOUSENs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Skousen konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som Elkjøp, Power, Hagemøbelland, blant mange andre.

Er SKOUSEN for tiden åpen?
close

Skousen-butikkene er åpne mandag til fredag fra kl. 10.00 til 19.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 16.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvor mange SKOUSEN-butikker finnes det over hele landet?
close

Skousen har mer enn 30 butikker i Norge, blant annet i Oslo og Trondheim.

Hvordan kjøpe SKOUSEN-produkter på nettet
close

Skousen har en eksklusiv nettbutikk. I Skousens nettbutikk finnes det en "Tilbud"-seksjon, der kundene kan finne et stort utvalg av produkter til nedsatte priser.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos SKOUSEN
close

Kundene kan nyte godt av store fordeler hos Skousen ved å handle på nett og få varene levert hjem. Skousen tillater retur og bytte dersom det skulle oppstå problemer med noen av produktene. Skousen har et ekspertteam av selgere som er klare til å gi kundene råd. Skousen har eksklusiv kundeservice på telefon og e-post.

Rabatter som tilbys av SKOUSEN
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.