logo
homeIcon
  1. separatorMøbler
  2. separatorILLUMS BOLIGHUS

ILLUMS BOLIGHUS kundeaviser - Tilbud juli 2024

Gode tilbud i kundeaviser fra ILLUMS BOLIGHUS

Illums Bolighus er en dansk butikkjede med fokus på salg av møbler, interiør, moteklær og tilbehør. Illums Bolighus har en lang historie i markedet, og hovedkontoret ligger i København.

Ofte stilte spørsmål om ILLUMS BOLIGHUS

Hvordan du kan spare penger hos ILLUMS BOLIGHUS

Det er veldig enkelt å spare penger på Illums Bolighus ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene som er publisert på deres offisielle nettside. På Illums Bolighus nettbutikk kan kundene finne et stort utvalg av produkter til rabatterte priser. Hos 365 Tilbud finner du også de nyeste tilbudene og kampanjene som er tilgjengelige hos Illums Bolighus.

Rabatter som tilbys av ILLUMS BOLIGHUS

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble ILLUMS BOLIGHUS opprettet?

Illums Bolighus ble grunnlagt i 1925 da Kaj Dessau åpnet sin første butikk i Danmark. Helt siden starten har Illums Bolighus hatt som mål å tilby sine kunder møbler og innredningsartikler av høy kvalitet og med upåklagelig design.

I begynnelsen het butikkene BO frem til 1941, da navnet ble endret til Illums Bolighus etter at de ble kjøpt opp av eierne av varehuset AC Illum.

I Norge landet Illums Bolighus i 2005 med åpningen av sin første butikk i Oslo.

Er ILLUMS BOLIGHUS for tiden åpen?

Illums Bolighus-butikkene er åpne mandag til fredag fra kl. 10.00 til 19.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 18.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvordan kjøpe ILLUMS BOLIGHUS-produkter på nettet

Illums Bolighus har også en eksklusiv nettbutikk der kundene kan sammenligne priser, kjøpe sine produkter og få dem levert hjem.

Hvilke merker finner jeg hos ILLUMS BOLIGHUS?

Illums-Bolighus selger produkter fra kjente varemerker som Aiayu, Anour, ATBO, Bialetti, Blomus, By Sommer, Chantelle, Coccinelle, Costa Nova, Ditte Fischer, Dux, Eva Trio, Eilersen, Georg Jensen Damask, Guardian, Houe, Hus Atelier, InWear, Just Female, Juna, Kreafunk, Kodanska, Linie Design, Lexington m.fl.

Hvem er ILLUMS BOLIGHUSs viktigste konkurrenter over hele landet?

Illums Bolighus konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som blant annet Skeidar, Bohus og Bolia.

Hvor mange ILLUMS BOLIGHUS-butikker finnes det over hele landet?

Illums Bolighus opererer i Norge gjennom butikker i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos ILLUMS BOLIGHUS

Hos Illums Bolighus kan kundene nyte godt av store fordeler ved å handle på nett og få varene levert hjem. Illums Bolighus tilbyr retur og bytte dersom det skulle oppstå problemer med noen av produktene. I tillegg kan kundene kjøpe produktene sine på nettet og hente dem i nærmeste butikk.

Få de beste tilbudene for å spare stort hos ILLUMS BOLIGHUS

De beste tilbudene for å spare hos ILLUMS BOLIGHUS

Leter du etter måter å spare penger i din lokale Møbler butikk? Da har du kommet til rett sted!

365 Tilbud gir deg tilgang til over 37 Møbler butikker i Norway inkludert {{store name}} og mange flere.

Bestill tilbud
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.