logo
homeIcon
  1. separatorMøbler
  2. separatorILLUMS BOLIGHUS
ANNONSE

De siste ILLUMS BOLIGHUS-tilbudene

ILLUMS BOLIGHUS kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Illums Bolighus er en dansk butikkjede med fokus på salg av møbler, interiør, moteklær og tilbehør. Illums Bolighus har en lang historie i markedet, og hovedkontoret ligger i København.

Ofte stilte spørsmål om ILLUMS BOLIGHUS

Når ble ILLUMS BOLIGHUS opprettet?
close

Illums Bolighus ble grunnlagt i 1925 da Kaj Dessau åpnet sin første butikk i Danmark. Helt siden starten har Illums Bolighus hatt som mål å tilby sine kunder møbler og innredningsartikler av høy kvalitet og med upåklagelig design.

I begynnelsen het butikkene BO frem til 1941, da navnet ble endret til Illums Bolighus etter at de ble kjøpt opp av eierne av varehuset AC Illum.

I Norge landet Illums Bolighus i 2005 med åpningen av sin første butikk i Oslo.

Hvilke merker finner jeg hos ILLUMS BOLIGHUS?
close

Illums-Bolighus selger produkter fra kjente varemerker som Aiayu, Anour, ATBO, Bialetti, Blomus, By Sommer, Chantelle, Coccinelle, Costa Nova, Ditte Fischer, Dux, Eva Trio, Eilersen, Georg Jensen Damask, Guardian, Houe, Hus Atelier, InWear, Just Female, Juna, Kreafunk, Kodanska, Linie Design, Lexington m.fl.

Hvordan du kan spare penger hos ILLUMS BOLIGHUS
close

Det er veldig enkelt å spare penger på Illums Bolighus ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene som er publisert på deres offisielle nettside. På Illums Bolighus nettbutikk kan kundene finne et stort utvalg av produkter til rabatterte priser. Hos 365 Tilbud finner du også de nyeste tilbudene og kampanjene som er tilgjengelige hos Illums Bolighus.

Hvem er ILLUMS BOLIGHUSs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Illums Bolighus konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som blant annet Skeidar, Bohus og Bolia.

Er ILLUMS BOLIGHUS for tiden åpen?
close

Illums Bolighus-butikkene er åpne mandag til fredag fra kl. 10.00 til 19.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 18.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvor mange ILLUMS BOLIGHUS-butikker finnes det over hele landet?
close

Illums Bolighus opererer i Norge gjennom butikker i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.

Hvordan kjøpe ILLUMS BOLIGHUS-produkter på nettet
close

Illums Bolighus har også en eksklusiv nettbutikk der kundene kan sammenligne priser, kjøpe sine produkter og få dem levert hjem.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos ILLUMS BOLIGHUS
close

Hos Illums Bolighus kan kundene nyte godt av store fordeler ved å handle på nett og få varene levert hjem. Illums Bolighus tilbyr retur og bytte dersom det skulle oppstå problemer med noen av produktene. I tillegg kan kundene kjøpe produktene sine på nettet og hente dem i nærmeste butikk.

Rabatter som tilbys av ILLUMS BOLIGHUS
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.