logo
ANNONSE

De siste ICELAND-tilbudene

ICELAND kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Iceland er en britisk supermarkedskjede. Iceland har en lang historie i markedet, og hovedkontoret ligger i Deeside i Nord-Wales i Irland. Iceland har en sterk tilstedeværelse i Norge og i mange andre land rundt om i verden.

Ofte stilte spørsmål om ICELAND

Når ble ICELAND opprettet?
close

Iceland ble grunnlagt i Storbritannia i 1970 av Malcolm Walker, som åpnet den første butikken i Oswestry i England. Helt fra starten av hadde Iceland som mål å tilby kundene et bredt utvalg av matvarer, inkludert frossenmat.

I årene som fulgte, gjennomgikk selskapet en kraftig ekspansjonsprosess med åpning av et stort antall butikker i Storbritannia og Irland.

I Norge landet Iceland i 2018 med åpningen av sin første butikk, og har siden da blitt en supermarkedskjede med et godt rykte i det norske markedet.

Hvilke merker finner jeg hos ICELAND?
close

Iceland selger produkter fra kjente merkevarer som Branston, Orange, Poser, Heinz og mange andre. Iceland selger også produkter under eget merkenavn.

Hvordan du kan spare penger hos ICELAND
close

Det er veldig enkelt å spare penger på Island ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene som er publisert på deres offisielle nettside. På 365 Tilbud finner du også de nyeste tilbudene og kampanjene på Iceland. Ved å abonnere på nyhetsbrevet eller følge Iceland på sosiale medier kan du holde deg oppdatert på de nyeste tilbudene.

Hvem er ICELANDs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Iceland konkurrerer i Norge med andre supermarkedkjeder som SPAR, Meny, Jacob's og mange andre.

Er ICELAND for tiden åpen?
close

Iceland-butikkene er åpne mandag til søndag fra kl. 8.00 til 22.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvor mange ICELAND-butikker finnes det over hele landet?
close

Iceland har butikker i Norge, blant annet i Oslo og på Bekkestua.

Hvordan kjøpe ICELAND-produkter på nettet
close

Iceland har en eksklusiv nettbutikk der kundene kan finne alle produktene, sammenligne priser, kjøpe produktene og få dem levert hjem. I Islands nettbutikk finner kundene et stort utvalg av produkter til rabatterte priser.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos ICELAND
close

Hos Iceland kan kundene nyte godt av store fordeler ved å handle på nett og få varene levert hjem. Hvis det skulle oppstå problemer med noen av produktene, tillater Iceland retur og bytte. Iceland selger ferske produkter av høy kvalitet. Iceland har eksklusiv kundeservice på telefon og e-post.

Rabatter som tilbys av ICELAND
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.