homeIcon
  1. separatorVarehus
  2. separatorFELLESKJØPET
ANNONSE

De siste FELLESKJØPET-tilbudene

FELLESKJØPET kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud.

Felleskjøpet er et norsk samvirkeforetak som i dag driver mer enn 200 hagesentre og butikker rundt om i landet. Selskapet har i dag mer enn 4 000 ansatte.

Kommer FELLESKJØPET til å ha tilbud på Black Friday?

Ofte stilte spørsmål om FELLESKJØPET

Når ble FELLESKJØPET opprettet?
Open

Selskapet ble offisielt stiftet 5. februar 1896. I løpet av de neste årene har Felleskjøpet blitt et veletablert merkenavn i Norge. I dag er Felleskjøpet den viktigste leverandøren av driftsmidler til norsk landbruk og den største kjøperen av norskprodusert korn.

Hvilke merker finner jeg hos FELLESKJØPET?
Open

Selskapet selger og distribuerer et stort utvalg av merkevarer i sine butikker. Noen av disse varemerkene inkluderer blant annet John Deere, Purina Pro, 4Pets, Ryobi, Ugressnix, Thermacell, Grouw, Stihl og Gardena.

Hvordan du kan spare penger hos FELLESKJØPET
Open

Det er mange måter å spare penger på hos Felleskjøpet. Felleskjøpet sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med deres kampanjer. Du kan sjekke ut Felleskjøpets nåværende ukentlige tilbud på deres hjemmeside for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg.

Hvem er FELLESKJØPETs viktigste konkurrenter over hele landet?
Open

Felleskjøpet konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Felleskjøpet konkurrerer med er Hageland, Plantasjen, Bekkestua, Tåsen hagesenter og Slettevold.

Er FELLESKJØPET for tiden åpen?
Open

Noen av Felleskjøpets butikker er tilgjengelige mandag til fredag fra kl. 8.00 til 16.00.

Hvor mange FELLESKJØPET-butikker finnes det over hele landet?
Open

I Norge finnes det i dag ca. 200 fysiske utsalgssteder i blant annet Øystese, Tynset, Skjåk, Røros, Holstad, Hamar, Hadeland, Fagernes, Bø i Telemark og Berg.

Hvordan kjøpe FELLESKJØPET-produkter på nettet
Open

Gå inn på Felleskjøpets hjemmeside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt sjekke kjøpshistorikken din og velge favorittproduktene dine. I tillegg til dette tilbyr Felleskjøpet også henting i butikk samt frakt- og leveringsalternativer.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos FELLESKJØPET
Open

Felleskjøpets kunder kan benytte seg av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan abonnere på Felleskjøpets mailingliste for å ikke gå glipp av gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Felleskjøpets siste salgstilbud direkte i innboksen din.

Rabatter som tilbys av FELLESKJØPET
Open

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE

Copyright © 2023 365 Tilbud. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.