logo
homeIcon
  1. separatorVarehus
  2. separatorOBS BYGG
ANNONSE

OBS BYGG kundeaviser - Aktuelle tilbud

Gode tilbud i kundeaviser fra OBS BYGG

Obs BYGG er en norsk byggevarekjede som spesialiserer seg på byggevarer. Selskapet eies og drives av Obs, som igjen er underlagt morselskapet Coop Norge. Selskapet har i dag mer enn 20 filialer rundt om i landet.

Ofte stilte spørsmål om OBS BYGG

Hvordan du kan spare penger hos OBS BYGG

Det er mange måter å spare penger på hos Obs BYGG. Obs BYGG sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan ta en titt på Obs BYGGs ukentlige tilbud på nettsiden deres for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. Spar opptil 40% rabatt på utvalgte varer.

Rabatter som tilbys av OBS BYGG

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble OBS BYGG opprettet?

Selskapet Obs BYGG ble etablert i 1976 da den første Obs BYGG-butikken ble åpnet på Lade i Trondheim under navnet Obs! bygg. Den gang ble selskapet lansert for å få mer plass fra de trange Obs! Supermarkeds lokaler på Lade, samt for å konkurrere mot andre lokale byggevareforhandlere rundt om i landet. .

Er OBS BYGG for tiden åpen?

Noen av Obs BYGGs filialer er tilgjengelige mandag til søndag fra kl. 07.00 til 22.00.

Hvordan kjøpe OBS BYGG-produkter på nettet

Gå inn på Obs BYGGs nettsider og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt sjekke kjøpshistorikken din og velge favorittproduktene dine. Butikken tilbyr også gratis henting i butikkene sine.

Hvilke merker finner jeg hos OBS BYGG?

Obs BYGG selger og distribuerer et stort utvalg av merkevarer fra lokale og internasjonale produsenter. Blant dem finner du navn som Philips, Gardena, 3M, J&EL, Elko, Elfa, Ryobi, Jotun, Pergo, Mill, KBsound og mange flere.

Hvem er OBS BYGGs viktigste konkurrenter over hele landet?

Obs BYGG konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Obs BYGG konkurrerer med er Clas Ohlson, A&B Hardware, Jernia og Montér Byggsenter.

Hvor mange OBS BYGG-butikker finnes det over hele landet?

I Norge finnes det for tiden 58 utsalgssteder, blant annet i Oslo, Orkanger, Stjørdal, Ålesund, Tromsø og Nygårdskrysset.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos OBS BYGG

Obs BYGG-kunder kan benytte seg av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan abonnere på Obs BYGGs e-postliste og ikke gå glipp av gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Obs BYGGs siste salgstilbud direkte i innboksen din.

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.