logo
homeIcon
  1. separatorVarehus
  2. separatorBIRK SPORT

BIRK SPORT kundeaviser - Aktuelle tilbud

Gode tilbud i kundeaviser fra BIRK SPORT

Birk Sport er et av de største sykkelselskapene i Norge, og har spesialisert seg på markedsføring og distribusjon av sykler og relaterte produkter. Selskapet driver kommersiell virksomhet gjennom en nettbutikk og to fysiske butikker i Rud ved Sandvika og på Sagene i Oslo.

Ofte stilte spørsmål om BIRK SPORT

Hvordan du kan spare penger hos BIRK SPORT

I Birk Sport kan du spare penger ved å dra nytte av alle rabatter, tilbud og kampanjer. I tillegg til dette tilbyr de gratis levering av bestillinger og eksklusive fordeler for de som abonnerer på nyhetsbrevet og er medlemmer av klubben.

Rabatter som tilbys av BIRK SPORT

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble BIRK SPORT opprettet?

Birk Sport er en distributør som spesialiserer seg på sykler, og er et av de største selskapene i Norge. Det er et velkjent firma i landet som tilbyr produkter og tjenester av beste kvalitet innen alle typer sykler, som elektriske sykler, terrengsykler, landeveissykler, hybridsykler, grussykler, racersykler, lastesykler, barnesykler, samt klær og utstyr.

I dag utvikler Birk Sport sin kommersielle virksomhet gjennom nettbutikken og to fysiske butikker som ligger to steder i Norge, den ene på Rud ved Sandvika og den andre på Sagene i Oslo.

Er BIRK SPORT for tiden åpen?

Butikkene til Birk Sport åpner dørene til samme tider. Mandag til torsdag fra kl. 10.00 til 20.00, fredag fra kl. 10.00 til 18.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 16.00.

Hvordan kjøpe BIRK SPORT-produkter på nettet

Hos Birk Sport kan du kjøpe direkte fra nettbutikken, som tilbyr fantastiske fordeler som store rabatter, gode tilbud og kampanjer. I tillegg tilbys gratis levering og muligheten til å klikke på hva du vil og hente i den fysiske butikken.

Hvilke merker finner jeg hos BIRK SPORT?

Birk Sport markedsfører sitt eget varemerke og inkluderer også andre som Herkules, Frappe, Merida, Pivot, Rock Machine, Bmc, Giant, Superior, Abedul, Diadora, SKS, Garmin, Qibbel, Abuse med flere.

Hvem er BIRK SPORTs viktigste konkurrenter over hele landet?

Noen av Birk Sports hovedkonkurrenter i Norge er Biltema, Bauhaus, Bilxtra og andre.

Hvor mange BIRK SPORT-butikker finnes det over hele landet?

Birk Sport har 2 butikker over hele Norge. Klikk på https://birk.no/sykkelbutikk for å se hvilken som ligger nærmest deg.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos BIRK SPORT

Den beste måten å få eksklusive fordeler hos Birk Sport på, er å opprette en konto på nettsiden og bli medlem av klubben for å dra nytte av alle de gode tilbudene. I tillegg kan du følge med på sosiale medier og abonnere på nyhetsbrevet for å bli informert om de siste tilbudene og nyhetene.

Få de beste tilbudene for å spare stort hos BIRK SPORT

De beste tilbudene for å spare hos BIRK SPORT

Leter du etter måter å spare penger i din lokale Varehus butikk? Da har du kommet til rett sted!

365 Tilbud gir deg tilgang til over 4 Varehus butikker i Norway inkludert {{store name}} og mange flere.

Bestill tilbud
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.