logo
homeIcon
  1. separatorVarehus
  2. separatorBIRK SPORT
ANNONSE

De siste BIRK SPORT-tilbudene

BIRK SPORT kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Birk Sport er et av de største sykkelselskapene i Norge, og har spesialisert seg på markedsføring og distribusjon av sykler og relaterte produkter. Selskapet driver kommersiell virksomhet gjennom en nettbutikk og to fysiske butikker i Rud ved Sandvika og på Sagene i Oslo.

Ofte stilte spørsmål om BIRK SPORT

Når ble BIRK SPORT opprettet?
close

Birk Sport er en distributør som spesialiserer seg på sykler, og er et av de største selskapene i Norge. Det er et velkjent firma i landet som tilbyr produkter og tjenester av beste kvalitet innen alle typer sykler, som elektriske sykler, terrengsykler, landeveissykler, hybridsykler, grussykler, racersykler, lastesykler, barnesykler, samt klær og utstyr.

I dag utvikler Birk Sport sin kommersielle virksomhet gjennom nettbutikken og to fysiske butikker som ligger to steder i Norge, den ene på Rud ved Sandvika og den andre på Sagene i Oslo.

Hvilke merker finner jeg hos BIRK SPORT?
close

Birk Sport markedsfører sitt eget varemerke og inkluderer også andre som Herkules, Frappe, Merida, Pivot, Rock Machine, Bmc, Giant, Superior, Abedul, Diadora, SKS, Garmin, Qibbel, Abuse med flere.

Hvordan du kan spare penger hos BIRK SPORT
close

I Birk Sport kan du spare penger ved å dra nytte av alle rabatter, tilbud og kampanjer. I tillegg til dette tilbyr de gratis levering av bestillinger og eksklusive fordeler for de som abonnerer på nyhetsbrevet og er medlemmer av klubben.

Hvem er BIRK SPORTs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Noen av Birk Sports hovedkonkurrenter i Norge er Biltema, Bauhaus, Bilxtra og andre.

Er BIRK SPORT for tiden åpen?
close

Butikkene til Birk Sport åpner dørene til samme tider. Mandag til torsdag fra kl. 10.00 til 20.00, fredag fra kl. 10.00 til 18.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 16.00.

Hvor mange BIRK SPORT-butikker finnes det over hele landet?
close

Birk Sport har 2 butikker over hele Norge. Klikk på https://birk.no/sykkelbutikk for å se hvilken som ligger nærmest deg.

Hvordan kjøpe BIRK SPORT-produkter på nettet
close

Hos Birk Sport kan du kjøpe direkte fra nettbutikken, som tilbyr fantastiske fordeler som store rabatter, gode tilbud og kampanjer. I tillegg tilbys gratis levering og muligheten til å klikke på hva du vil og hente i den fysiske butikken.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos BIRK SPORT
close

Den beste måten å få eksklusive fordeler hos Birk Sport på, er å opprette en konto på nettsiden og bli medlem av klubben for å dra nytte av alle de gode tilbudene. I tillegg kan du følge med på sosiale medier og abonnere på nyhetsbrevet for å bli informert om de siste tilbudene og nyhetene.

Rabatter som tilbys av BIRK SPORT
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.