logo

NELSON GARDEN kundeaviser - Aktuelle tilbud

Gode tilbud i kundeaviser fra NELSON GARDEN

Nelson Garden er et svensk selskap som fokuserer på å levere hageartikler. Nelson Garden har en lang historie i markedet, og hovedkontoret ligger i Tingsryd i Sverige. Nelson Garden har en sterk tilstedeværelse i Norge, samt på hele den skandinaviske halvøya.

Ofte stilte spørsmål om NELSON GARDEN

Hvordan du kan spare penger hos NELSON GARDEN

Det er veldig enkelt å spare penger på Nelson Garden gjennom tilbudene og kampanjene som er publisert på deres offisielle nettside. Nelson Garden publiserer kataloger og brosjyrer, hvor kundene kan finne et stort utvalg av produkter til rabatterte priser. På 365 Tilbud finner du også alle tilbudene og kampanjene hos Nelson Garden. I sin tur lanserer Nelson Garden ofte kampanjer og tilbud sesongmessig og på spesielle dager.

Rabatter som tilbys av NELSON GARDEN

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble NELSON GARDEN opprettet?

Nelson Garden ble grunnlagt i 1933 i Sverige. Helt siden starten har Nelson Garden hatt som mål å tilby sine kunder frø og hageartikler av høyeste kvalitet, produsert av eksperter på innsatsvarer til landbruket.

I årene som fulgte, opplevde Nelson Garden en sterk ekspansjon av virksomheten med et stort antall nye produkter og åpning av butikker ikke bare i Sverige, men også i andre land som Finland, Danmark, Tyskland og Norge.

I Norge etablerte Nelson Garden seg i 2019 og har siden den gang blitt en svært velrenommert butikk på det norske markedet.

Er NELSON GARDEN for tiden åpen?

Nelson Garden-butikkene har åpent i Norge mandag til fredag fra kl. 09.00 til 16.00. Noen butikker kan endre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvordan kjøpe NELSON GARDEN-produkter på nettet

Nelson Garden har ingen nettbutikk. Kunder kan imidlertid besøke den fysiske butikken og se alle produktene deres.

Hvilke merker finner jeg hos NELSON GARDEN?

Nelson Garden er en velkjent produsent og selger av frø og hageartikler, og selger derfor produkter under eget merkenavn.

Hvem er NELSON GARDENs viktigste konkurrenter over hele landet?

Nelson Garden konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som blant annet Hageland, Plantasjen og Kolonial.

Hvor mange NELSON GARDEN-butikker finnes det over hele landet?

Nelson Garden opererer i Norge gjennom sin offisielle butikk som ligger i Steinsholt, Norge.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos NELSON GARDEN

Kunder kan nyte godt av store fordeler hos Nelson Garden ved å kjøpe hageartikler av høyeste kvalitet. I tilfelle det skulle oppstå problemer med noen av produktene, tillater Nelson Garden retur og bytte. Alle produkter som selges av Nelson Garden leveres med fabrikkgaranti. Nelson Gardens produkter er testet i autoriserte laboratorier. Nelson Garden har et ekspertteam av selgere som står klare til å gi råd til kundene.

Få de beste tilbudene for å spare stort hos NELSON GARDEN

De beste tilbudene for å spare hos NELSON GARDEN

Leter du etter måter å spare penger i din lokale Jernvareforretninger butikk? Da har du kommet til rett sted!

365 Tilbud gir deg tilgang til over 21 Jernvareforretninger butikker i Norway inkludert {{store name}} og mange flere.

Bestill tilbud
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.