logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorSKITT FISKE

SKITT FISKE kundeaviser - Tilbud juli 2024

Gode tilbud i kundeaviser fra SKITT FISKE

Skitt Fiske er en norsk butikk med fokus på salg av friluftsklær og tilbehør. Skitt Fiske har en lang historie i markedet og har hovedkontor i Oslo.

Ofte stilte spørsmål om SKITT FISKE

Hvordan du kan spare penger hos SKITT FISKE

Å spare penger på Skitt Fiske er veldig enkelt ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene som er publisert på deres offisielle nettside. På 365 Tilbud finner du også alle tilbud og kampanjer hos Skitt Fiske.

Rabatter som tilbys av SKITT FISKE

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble SKITT FISKE opprettet?

Skitt Fiske ble grunnlagt i 1984 i Norge av Lars Skitt. Helt siden starten har Skitt Fiske hatt som mål å bli den ledende forhandleren av klær og tilbehør til fiske og friluftsliv, med produkter av høyeste kvalitet.

I årene som fulgte, opplevde Skitt Fiske en kraftig ekspansjonsprosess med innlemmelse av et stort antall produkter og åpning av butikker over hele landet.

Er SKITT FISKE for tiden åpen?

Skitt Fiske-butikken er åpen mandag til fredag fra kl. 09.00 til 05.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 15.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvordan kjøpe SKITT FISKE-produkter på nettet

Skitt Fiske har en eksklusiv nettbutikk der kundene kan sammenligne priser, kjøpe produktene og få dem levert hjem. I Skitt Fiskes nettbutikk finner kundene et stort utvalg av produkter til rabatterte priser.

Hvilke merker finner jeg hos SKITT FISKE?

Skitt Fiske selger produkter fra kjente merkevarer som A.Jensen, Abu Garcia, Alfa, Alpina, Arctix, Baffin, Bal, Bestard, BFT, Blaser, Bratens, Exped, Härkila, Helios, Imax, Jagdhund, Kinetic, Lawson, Guideline, Gridarmor, G. Loomis, FutureFly, Fjellulla, Frodin Flies, Eagle Products m.fl.

Hvem er SKITT FISKEs viktigste konkurrenter over hele landet?

Skitt Fiske konkurrerer i Norge med andre butikker som blant annet Friluftsland, Outnorth og XXL.

Hvor mange SKITT FISKE-butikker finnes det over hele landet?

Skitt Fiske opererer i Norge gjennom butikker i blant annet Oslo og Sandefjord.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos SKITT FISKE

Hos Skitt Fiske kan kundene nyte godt av store fordeler ved å handle på nett og få varene levert hjem. Skitt Fiske tillater retur og bytte dersom det skulle oppstå problemer med noen av produktene. Skitt Fiske har en eksklusiv kundeservice.

Få de beste tilbudene for å spare stort hos SKITT FISKE

De beste tilbudene for å spare hos SKITT FISKE

Leter du etter måter å spare penger i din lokale Mote butikk? Da har du kommet til rett sted!

365 Tilbud gir deg tilgang til over 75 Mote butikker i Norway inkludert {{store name}} og mange flere.

Bestill tilbud
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.