logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorSKITT FISKE
ANNONSE

De siste SKITT FISKE-tilbudene

SKITT FISKE kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Skitt Fiske er en norsk butikk med fokus på salg av friluftsklær og tilbehør. Skitt Fiske har en lang historie i markedet og har hovedkontor i Oslo.

Ofte stilte spørsmål om SKITT FISKE

Når ble SKITT FISKE opprettet?
close

Skitt Fiske ble grunnlagt i 1984 i Norge av Lars Skitt. Helt siden starten har Skitt Fiske hatt som mål å bli den ledende forhandleren av klær og tilbehør til fiske og friluftsliv, med produkter av høyeste kvalitet.

I årene som fulgte, opplevde Skitt Fiske en kraftig ekspansjonsprosess med innlemmelse av et stort antall produkter og åpning av butikker over hele landet.

Hvilke merker finner jeg hos SKITT FISKE?
close

Skitt Fiske selger produkter fra kjente merkevarer som A.Jensen, Abu Garcia, Alfa, Alpina, Arctix, Baffin, Bal, Bestard, BFT, Blaser, Bratens, Exped, Härkila, Helios, Imax, Jagdhund, Kinetic, Lawson, Guideline, Gridarmor, G. Loomis, FutureFly, Fjellulla, Frodin Flies, Eagle Products m.fl.

Hvordan du kan spare penger hos SKITT FISKE
close

Å spare penger på Skitt Fiske er veldig enkelt ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene som er publisert på deres offisielle nettside. På 365 Tilbud finner du også alle tilbud og kampanjer hos Skitt Fiske.

Hvem er SKITT FISKEs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Skitt Fiske konkurrerer i Norge med andre butikker som blant annet Friluftsland, Outnorth og XXL.

Er SKITT FISKE for tiden åpen?
close

Skitt Fiske-butikken er åpen mandag til fredag fra kl. 09.00 til 05.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 15.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvor mange SKITT FISKE-butikker finnes det over hele landet?
close

Skitt Fiske opererer i Norge gjennom butikker i blant annet Oslo og Sandefjord.

Hvordan kjøpe SKITT FISKE-produkter på nettet
close

Skitt Fiske har en eksklusiv nettbutikk der kundene kan sammenligne priser, kjøpe produktene og få dem levert hjem. I Skitt Fiskes nettbutikk finner kundene et stort utvalg av produkter til rabatterte priser.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos SKITT FISKE
close

Hos Skitt Fiske kan kundene nyte godt av store fordeler ved å handle på nett og få varene levert hjem. Skitt Fiske tillater retur og bytte dersom det skulle oppstå problemer med noen av produktene. Skitt Fiske har en eksklusiv kundeservice.

Rabatter som tilbys av SKITT FISKE
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.