logo
homeIcon
  1. separatorSupermarkeder
  2. separatorCOOP PRIX
ANNONSE

De siste COOP PRIX-tilbudene

COOP PRIX kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Coop Prix er en norsk lavpriskjede for dagligvarer. Den eies og drives av Coop. Kjeden består i dag av mer enn 200 filialer rundt om i landet.

Ofte stilte spørsmål om COOP PRIX

Når ble COOP PRIX opprettet?
close

Coop Prix-selskapet ble etablert i 1984, opprinnelig under navnet PRIX. Først i 2001 ble PRIX omprofilert til Coop Prix, og i dag finnes det i underkant av 300 Coop Prix-butikker spredt over hele landet.

Hvilke merker finner jeg hos COOP PRIX?
close

Coop Prix selger og distribuerer et bredt utvalg av lokale og internasjonale merkevarer, blant annet Pepsi, Ariel, Nivea, Santa Maria, Rexona, Colgate, Gillette og Kelloyys.

Hvordan du kan spare penger hos COOP PRIX
close

Det er mange måter for kundene å spare penger på hos Coop Prix. Coop Prix sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut Coop Prixs nåværende ukentlige tilbud som er tilgjengelige på deres hjemmeside for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. Spar opptil 40% rabatt på utvalgte varer.

Hvem er COOP PRIXs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Coop Prix konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Coop Prix konkurrerer med er Nor Dagligvarer Import, Matkroken, Norbygata, Havens Kolonial, Extra Gran og EkoMarket.

Er COOP PRIX for tiden åpen?
close

Noen av Coop Prix' filialer er tilgjengelige tirsdag til fredag fra kl. 08.00 til 22.00 og lørdag til mandag fra kl. 09.00 til 21.00.

Hvor mange COOP PRIX-butikker finnes det over hele landet?
close

I Norge finnes det for tiden 25 Coop Prix utsalgssteder i Oslo.

Hvordan kjøpe COOP PRIX-produkter på nettet
close

Gå inn på Coop Prix' hjemmeside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven samt sjekke kjøpshistorikken din. I tillegg tilbyr butikken også leveringstjenester for sine kunder.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos COOP PRIX
close

Coop Prix-kunder kan benytte seg av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan abonnere på Coop Prix sin mailingliste og ikke gå glipp av deres gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Coop Prix' siste salgstilbud direkte i innboksen din. I tillegg kan du bli Coop-medlem og få penger tilbake hver gang du handler og motta rabattkuponger på det du handler oftest.

Rabatter som tilbys av COOP PRIX
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.