logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorCLAIRE
ANNONSE

De siste CLAIRE-tilbudene

CLAIRE kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Claire er en global merkevare for selvutfoldelse, som skaper eksklusive, kuraterte og morsomme motesmykker og tilbehør, og tilbyr verdensledende piercingtjenester.

Ofte stilte spørsmål om CLAIRE

Når ble CLAIRE opprettet?
close

Siden 1974 har Claire vært den morsomme motedestinasjonen for smykker, kosmetikk, tilbehør og ørepiercing for tweens, tenåringer og unge jenter mellom 3 og 18 år.

Hvilke merker finner jeg hos CLAIRE?
close

Claire tilbyr mange høykvalitetsmerker som Disney, Harry Potter, Pega Pig, Pokemón, Disney Encanto, LOL, Disney Stich og Disney Frozen blant mange andre.

Hvordan du kan spare penger hos CLAIRE
close

Det er mange måter å spare penger på hos Claire. Du kan for eksempel bla gjennom Outlet-seksjonen på nettstedet for å finne rabatter på alle slags produkter. Husk også å besøke 365 Tilbud for å finne de nyeste Claire-katalogene for å nyte de beste kampanjene for å spare på alt du trenger.

Hvem er CLAIREs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Signet Jewelers, Kendra Scott, Francesca's, Maison Clio Blue, Mene og Folli Follie er noen av Claires konkurrenter.

Er CLAIRE for tiden åpen?
close

Claire har åpent fra mandag til fredag fra kl. 10.00 til 18.00. På lørdager er det åpent fra kl. 10.00 til 17.00.

Hvor mange CLAIRE-butikker finnes det over hele landet?
close

Claire har 2 300 butikker over hele verden.

Hvordan kjøpe CLAIRE-produkter på nettet
close

Claires nettside finner du ikke bare eksklusive tilbud og rabatter, men du kan også melde deg på nyhetsbrevet. På nettsiden finner du også leveringsinformasjon.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos CLAIRE
close

Hvis du ønsker å få eksklusive fordeler hos Claire, bør du abonnere på nettsiden. Ved å gjøre det vil du motta gratis innhold samt eksklusive tilbud. Det er også mange måter å betale for det du har kjøpt.

Du kan også følge Claire på Instagram, Facebook, Pinterest og Twitter for å få den nyeste informasjonen, rabatter og kuponger.

Rabatter som tilbys av CLAIRE
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.