logo

HOLDBART kundeaviser - Tilbud juli 2024

Gode tilbud i kundeaviser fra HOLDBART

Holdbart er en norsk dagligvarekjede. Holdbart har en lang historie i markedet og har hovedkontor i Oslo.

Ofte stilte spørsmål om HOLDBART

Hvordan du kan spare penger hos HOLDBART

Å spare penger på Holdbart er veldig enkelt ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene som er publisert på deres offisielle nettside. På 365 Tilbud finner du også alle tilbud og kampanjer hos Holdbart. Ved å abonnere på nyhetsbrevet eller følge Holdbart på sosiale nettverk, er det mulig å holde seg oppdatert med de nyeste tilbudene.

Rabatter som tilbys av HOLDBART

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble HOLDBART opprettet?

Holdbart ble grunnlagt i 2015 i Norge. Siden starten har Holdbart hatt som mål å bli den ledende supermarkedkjeden på det norske markedet og tilby kundene et bredt utvalg av dagligvarer og EMV-produkter.

I årene som fulgte, gjennomgikk Holdbart en kraftig ekspansjonsprosess med et stort antall nye produkter og åpning av butikker over hele Norge. I motsetning til konkurrentene følger Holdbart bærekraftige retningslinjer.

Er HOLDBART for tiden åpen?

Holdbart-butikkene er åpne mandag til fredag fra kl. 10.00 til 20.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 18.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvordan kjøpe HOLDBART-produkter på nettet

Holdbart har også en eksklusiv nettbutikk der kundene kan sammenligne priser, kjøpe produktene sine og få dem levert hjem. I Holdbarts nettbutikk finner kundene et stort utvalg av produkter til rabatterte priser.

Hvilke merker finner jeg hos HOLDBART?

Holdbart selger produkter fra kjente merkevarer som Torsleffs, Solo Super, Pepsi, Battery Rise, Plumbo, Define, Maarud, Veet, Emmy's, Autan og mange andre.

Hvem er HOLDBARTs viktigste konkurrenter over hele landet?

Holdbart konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som Coop Mega, Meny, Spar og mange andre.

Hvor mange HOLDBART-butikker finnes det over hele landet?

Holdbart opererer i Norge gjennom butikker i blant annet Vestby, Oslo, Sandefjord, Stord og Fredrikstad.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos HOLDBART

Hos Holdbart kan kundene nyte godt av store fordeler ved å handle på nett og få produktene levert hjem til døren. Ved eventuelle problemer med noen av produktene gir Holdbart pengene tilbake. Holdbart tilbyr sine kunder ferske produkter av høy kvalitet. Holdbart har et sterkt engasjement for miljøet og følger en bærekraftig praksis. Holdbart har en eksklusiv kundeservice på telefon og e-post.

Få de beste tilbudene for å spare stort hos HOLDBART

De beste tilbudene for å spare hos HOLDBART

Leter du etter måter å spare penger i din lokale Supermarkeder butikk? Da har du kommet til rett sted!

365 Tilbud gir deg tilgang til over 28 Supermarkeder butikker i Norway inkludert {{store name}} og mange flere.

Bestill tilbud
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.