logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorNORA NORWAY
ANNONSE

De siste NORA NORWAY-tilbudene

NORA NORWAY kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Nora Norway er en norsk smykkeforhandler. Selskapets hovedkontor ligger i dag i Drammen.

Ofte stilte spørsmål om NORA NORWAY

Når ble NORA NORWAY opprettet?
close

Historien om Nora Norway begynte i 2008, i en kjeller i Drammen, der designer Kathrine K. Jensen og partner Lars Bjerkeengen offisielt etablerte selskapet. Siden oppstarten i 2008 har Nora Norway skrevet historie, som den første offisielle leverandøren av smykker til OL-antrekket som ble brukt under OL i London i 2012, og deretter også under OL i Sotsji i 2014. Siden 2008 har Nora Norway blitt solgt om bord på alle Color Lines skip med stor suksess.

Hvilke merker finner jeg hos NORA NORWAY?
close

Nora Norway selger og distribuerer et utvalg av kolleksjoner som inkluderer Positano, HugMe, Meriel, Pearl, Berkley, Scarf22, Modena, Catena, Venice og mange flere. Alle smykkene er håndlaget i deres egen fabrikk, og alle designene er laget av Nora Norways designteam.

Hvordan du kan spare penger hos NORA NORWAY
close

Det finnes flere måter å spare penger på hos Nora Norway. Nora Norway sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut Nora Norway nåværende ukentlige tilbud tilgjengelig på deres hjemmeside for å finne deres beste priser og salgstilbud for deg.

Hvem er NORA NORWAYs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Nora Norway konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Nora Norway konkurrerer med er Heyerdahl Paleet, Bjørklund, Pièces Uniques og Maral Kunst.

Er NORA NORWAY for tiden åpen?
close

Nora Norways kundeservice er tilgjengelig når du trenger dem via deres hjemmeside.

Hvor mange NORA NORWAY-butikker finnes det over hele landet?
close

I Norge er det for øyeblikket ingen tilgjengelige utsalgssteder i regionen.

Hvordan kjøpe NORA NORWAY-produkter på nettet
close

Gå inn på Nora Norways nettside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine. I tillegg til dette tilbyr butikken også gratis frakt på bestillinger over 500 kroner.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos NORA NORWAY
close

Nora Norway-kunder kan benytte seg av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan også abonnere på Nora Norways e-postliste og ikke gå glipp av gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Nora Norways siste salgstilbud direkte i innboksen din.

Rabatter som tilbys av NORA NORWAY
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.