logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorTIGER OF SWEDEN
ANNONSE

De siste TIGER OF SWEDEN-tilbudene

TIGER OF SWEDEN kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Tiger of Sweden er et svensk motemerke med hovedkontor i Stockholm. Selskapet har flaggskipsbutikker i Stockholm, København, London, Paris og Berlin, og har en sterk tilstedeværelse i Norge. Tiger of Sweden tilbyr klær og tilbehør til menn, kvinner og barn i fysiske butikker og på nett.

Ofte stilte spørsmål om TIGER OF SWEDEN

Når ble TIGER OF SWEDEN opprettet?
close

Tiger of Sweden ble grunnlagt i 1903 i den svenske byen Uddevalla av Markus Schwartzman og Hjalmar Nordström. I begynnelsen het selskapet Schwarzman & Nordström. De var pionerer innen ferdigsydde dresser. Deres mest populære dress, "Tiger", inspirerte til selskapets nåværende navn.

I dag har Tiger of Sweden fem butikker i Norge. Du finner Tiger of Sweden i Oslo, Bergen og Ålesund, eller du kan handle på nettet via deres hjemmeside.

Hvilke merker finner jeg hos TIGER OF SWEDEN?
close

Tiger of Sweden designer, produserer og selger sine egne produkter. Kolleksjonene er laget av stoffer av høy kvalitet, og det er lagt stor vekt på detaljer.

Hvordan du kan spare penger hos TIGER OF SWEDEN
close

Det er enkelt å spare penger hos Tiger of Sweden. Besøk nettsiden deres for å finne fantastiske tilbud, og bli medlem av kundeklubben deres for å få eksklusive tilbud og spare på alt du trenger.

Hvem er TIGER OF SWEDENs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

I Norge konkurrerer Tiger of Sweden med merker som H&M, By Malene Birger, Acne Studios og Filippa K.

Er TIGER OF SWEDEN for tiden åpen?
close

Tiger of Sweden-butikkene i Norge har vanligvis åpent fra mandag til lørdag. De fleste butikkene åpner dørene rundt kl. 10.00 om morgenen og stenger mellom kl. 18.00 og 21.00. Det er alltid best å sjekke de spesifikke åpningstidene, da de kan variere fra sted til sted.

Hvor mange TIGER OF SWEDEN-butikker finnes det over hele landet?
close

Det finnes fem Tiger of Sweden-butikker i Norge. De fleste ligger i Oslo, men du finner også butikker i Bergen og Ålesund. Besøk https://www.tigerofsweden.com/no/storefinder/ for å finne din nærmeste butikk.

Hvordan kjøpe TIGER OF SWEDEN-produkter på nettet
close

Tiger of Sweden har en nettbutikk der du kan se de nyeste kolleksjonene, lese detaljerte produktbeskrivelser og få stylingtips. Selskapet tilbyr leveringstjenester og Click & Collect.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos TIGER OF SWEDEN
close

Den beste måten å få eksklusive fordeler hos Tiger of Sweden på, er å bli medlem av kundeklubben deres. Som medlem av Tiger of Sweden Society får du 10 % rabatt på ditt første kjøp, gratis frakt på utvalgte bestillinger, invitasjoner til eksklusive arrangementer og mye mer.

Rabatter som tilbys av TIGER OF SWEDEN
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.