logo
ANNONSE

De siste WÜRTH-tilbudene

WÜRTH kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Würth er en verdensomspennende grossist av festemidler, skruer og skruetilbehør, plugger, kjemikalier, elektroniske og elektromekaniske komponenter, møbel- og bygningsbeslag, verktøy, maskiner, installasjonsmateriell, bildeler, lagerstyring, lagrings- og gjenfinningssystemer. Konsernet består av over 400 selskaper i mer enn 80 land og leverer tjenester til bil-, trebearbeidings-, metallbearbeidings-, industri- og byggebransjen, med en sterk tilstedeværelse i hele Europa.

Ofte stilte spørsmål om WÜRTH

Når ble WÜRTH opprettet?
close

Würth ble grunnlagt i 1945 av Adolf Würth i Tyskland. Selskapet har vært drevet av sønnen Reinhold Würth siden 1954.

Hvilke merker finner jeg hos WÜRTH?
close

Würth designer, produserer og selger produkter under eget varemerke. Hvert eneste produkt de lager, lages ved hjelp av de høyeste standarder og kvalitetsmaterialer.

Hvordan du kan spare penger hos WÜRTH
close

Det er mange måter å spare penger på hos Würth. Du kan for eksempel besøke Outlet-seksjonen på nettsiden for å finne rabatter på alle slags produkter. Husk også å besøke 365 Tilbud for å finne de nyeste Würth-katalogene og få de beste kampanjene for å spare på alt du trenger.

Hvem er WÜRTHs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Würth Groups konkurrenter og lignende selskaper inkluderer Hilti Group, Neumann Bygg, Illinois Tool Works, Nucor, Fastenal, Coats og Bossard Group.

Er WÜRTH for tiden åpen?
close

Würth åpner dørene mandag til fredag fra kl. 7.00 til 16.00.

Hvor mange WÜRTH-butikker finnes det over hele landet?
close

Würth-konsernet opererer over hele verden og består i dag av mer enn 400 selskaper med over 2500 filialer og butikker i 80 land.

Hvordan kjøpe WÜRTH-produkter på nettet
close

Würths hjemmeside finner du ikke bare eksklusive tilbud og rabatter, men du kan også melde deg på nyhetsbrevet. På nettsiden finner du også leveringsinformasjon.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos WÜRTH
close

Hvis du ønsker å få eksklusive fordeler hos Würth, bør du abonnere på nettsiden. Da får du både gratis innhold og eksklusive tilbud. Det er også mange måter å betale for det du har kjøpt.

Du kan også følge Würth på Instagram, Facebook og LinkedIn for å få den nyeste informasjonen, rabatter og kuponger.

Rabatter som tilbys av WÜRTH
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg.

Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.