logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorGINA TRICOT
ANNONSE

GINA TRICOT kundeaviser - Aktuelle tilbud

Gode tilbud i kundeaviser fra GINA TRICOT

Gina Tricot er en svensk butikkjede med fokus på salg av dameklær. Gina Tricot har en lang historie på markedet, og hovedkontoret ligger i Borås i Sverige. Gina Tricot har en sterk tilstedeværelse i Norge og i mange andre land rundt om i verden.

Ofte stilte spørsmål om GINA TRICOT

Hvordan du kan spare penger hos GINA TRICOT

Det er veldig enkelt å spare penger på Gina Tricot ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene som er publisert på deres offisielle hjemmeside. På 365 Tilbud finner du også de siste tilbudene og kampanjene hos Gina Tricot. Ved å abonnere på nyhetsbrevet er det mulig å holde seg oppdatert med de siste tilbudene.

Rabatter som tilbys av GINA TRICOT

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble GINA TRICOT opprettet?

Gina Tricot ble grunnlagt i 1997 da Annette og Jörgen Appelqvist åpnet sin første butikk i Sverige. I årene som fulgte erobret Gina Tricot Norden med åpningen av et stort antall butikker. Blant landene der Gina Tricot etablerte butikker, skiller Norge seg ut.

I Norge etablerte Gina Tricot seg på 2000-tallet og har siden den gang blitt et varemerke med et godt rykte på det norske markedet.

Er GINA TRICOT for tiden åpen?

Gina Tricot-butikkene er åpne mandag til fredag fra kl. 10.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 19.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvordan kjøpe GINA TRICOT-produkter på nettet

Gina Tricot har også en eksklusiv nettbutikk der kundene kan sammenligne priser, kjøpe produktene og få dem levert hjem. I Gina Tricots nettbutikk kan kundene finne produkter med opptil 70 % rabatt.

Hvilke merker finner jeg hos GINA TRICOT?

Gina Tricot er en kjent produsent av moteklær og tilbehør, og selger derfor produkter under eget varemerke.

Hvem er GINA TRICOTs viktigste konkurrenter over hele landet?

Gina Tricot konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som Zara, Bershka, GAP, blant mange andre.

Hvor mange GINA TRICOT-butikker finnes det over hele landet?

Gina Tricot har butikker i Norge, blant annet i Oslo, Bergen, Stavanger, Radal og Stovner.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos GINA TRICOT

Hos Gina Tricot kan kundene nyte godt av store fordeler ved å handle på nett og få varene levert hjem. Gina Tricot tillater retur og bytte dersom det skulle oppstå problemer med noen av produktene. I nettbutikken til Gina Tricot kan kundene bokmerke favorittproduktene sine og finne ut når de er på rabatt. Gina Tricot har eksklusiv kundeservice via telefon og e-post.

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.