logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorLACOSTE
ANNONSE

De siste LACOSTE-tilbudene

LACOSTE kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Lacoste er et fransk klesfirma med hovedkontor i Paris. Selskapet driver flere butikker over hele verden, inkludert to i Norge. De selger klær, sko og tilbehør til menn og kvinner gjennom sine fysiske butikker og nettbutikker.

Ofte stilte spørsmål om LACOSTE

Når ble LACOSTE opprettet?
close

Lacoste ble grunnlagt i 1933 av René Lacoste. Selskapets grønne krokodillelogo er knyttet til Renés kallenavn, "Krokodillen", fra tiden han spilte tennis. Lacoste ble kjent for sine tennisskjorter, som René designet og brukte under kampene sine. I dag finnes merket over hele verden.

Hvilke merker finner jeg hos LACOSTE?
close

Lacoste er et premiummerke. De designer, produserer og selger produkter av høy kvalitet med de beste materialene. Helt siden starten har Lacoste arbeidet aktivt for å beskytte varemerket sitt. Et team jobber daglig med å stoppe produksjon og salg av falske Lacoste-produkter.

Hvordan du kan spare penger hos LACOSTE
close

Det er mange måter å spare penger på hos Lacoste. Besøk nettsiden for å finne de nyeste tilbudene, eller meld deg på nyhetsbrevet for å få den nyeste informasjonen i postkassen. Du kan også dra nytte av gratis frakt på utvalgte bestillinger for å spare på alt du trenger.

Hvem er LACOSTEs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Lacoste konkurrerer med andre premium motemerker i Norge, som Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Hugo Boss og Armani.

Er LACOSTE for tiden åpen?
close

Lacoste holder åpent fra mandag til lørdag. De åpner kl. 10.00 og stenger kl. 19.00 på hverdager. På lørdager har de åpent fra kl. 10.00 til 18.00. Åpningstidene kan endres på helligdager.

Hvor mange LACOSTE-butikker finnes det over hele landet?
close

Det finnes to Lacoste-butikker i Norge. Begge ligger i Oslo. For å finne din nærmeste butikk, besøk https://www.lacoste.com/se/stores/norway.

Hvordan kjøpe LACOSTE-produkter på nettet
close

Lacoste har en nettbutikk der kundene kan finne alle produktene med detaljert informasjon, sammenligne priser og kjøpe sine favorittprodukter. Selskapet tilbyr gratis frakt på utvalgte bestillinger, gratis retur og Click & Collect.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos LACOSTE
close

Den beste måten å få eksklusive fordeler hos Lacoste er å bli medlem av Le Club Lacoste. Som medlem får du fantastiske tilbud og de siste nyhetene. Du kan også følge Lacoste på Facebook, Instagram, TikTok og Twitter for å holde deg oppdatert om den nyeste informasjonen.

Rabatter som tilbys av LACOSTE
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.