logo
homeIcon
  1. separatorMøbler
  2. separatorMAGNOR
ANNONSE

MAGNOR kundeaviser - Aktuelle tilbud

Gode tilbud i kundeaviser fra MAGNOR

Magnor er et norsk selskap med fokus på salg av glass, vaser og servise i glass. Magnor har en lang historie i markedet, og hovedkontoret ligger i Magnor i Norge.

Ofte stilte spørsmål om MAGNOR

Hvordan du kan spare penger hos MAGNOR

Det er veldig enkelt å spare penger hos Magnor ved å benytte seg av tilbudene og kampanjene som er lagt ut på deres offisielle nettside. I nettbutikken til Magnor kan kundene finne et stort utvalg av produkter til rabatterte priser. På Tilbud 365 finner du også alle tilbud og kampanjer hos Magnor. Ved å abonnere på nyhetsbrevet eller følge Magnor på sosiale medier er det mulig å holde seg oppdatert på de nyeste tilbudene.

Rabatter som tilbys av MAGNOR

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble MAGNOR opprettet?

Magnor ble grunnlagt i 1896 i Norge. Helt siden starten har Magnor hatt som mål å produsere glassvarer av høyeste kvalitet, og har raskt posisjonert seg i markedet som en merkevare med et godt omdømme.

I årene som fulgte, gjennomgikk Magnor en kraftig ekspansjonsprosess med et stort antall nye produkter, og ble et referanseselskap innen servise- og glasssegmentet.

Er MAGNOR for tiden åpen?

Magnor-butikken er åpen mandag til lørdag fra kl. 9.00 til 17.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvordan kjøpe MAGNOR-produkter på nettet

Magnor har ingen nettbutikk i Norge. Kundene kan imidlertid besøke den fysiske butikken og se alle produktene.

Hvilke merker finner jeg hos MAGNOR?

Magnor er en velkjent glassprodusent og selger derfor produkter under eget merkenavn.

Hvem er MAGNORs viktigste konkurrenter over hele landet?

Magnor konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som Hadeland Glassverk, Porsgrund Glassverk, Royal Copenhagen og mange andre.

Hvor mange MAGNOR-butikker finnes det over hele landet?

Magnor opererer i Norge gjennom sin eksklusive butikk i Magnor, 3 kilometer fra svenskegrensen. Magnor selger også sine produkter gjennom et bredt nettverk av uavhengige butikker.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos MAGNOR

Hos Magnor kan kundene nyte godt av store fordeler ved å handle på nett og få varene hjem. Hvis det oppstår problemer med noen av produktene, tillater Magnor retur og bytte. Alle Magnors produkter er kvalitetssertifiserte.

I tillegg har Magnor en stab av designere som skaper unike og eksklusive produkter for sine kunder. Magnor er opptatt av å ta vare på miljøet, og følger derfor en bærekraftig praksis. Magnor har eksklusiv kundeservice på telefon og e-post.

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.