logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorDNA SHOES
ANNONSE

De siste DNA SHOES-tilbudene

DNA SHOES kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Dnaer en flermerkebutikk som tilbyr et oppdatert og trendy utvalg av sko, joggesko og tilbehør fra en rekke kjente merker.

Ofte stilte spørsmål om DNA SHOES

Når ble DNA SHOES opprettet?
close

Dna har et sterkt fokus på trender og kvalitet. Merket våger å gå sin egen vei, de er unge og modige, noe som gjenspeiles i utvalget og butikkenes visuelle profil.

Hvilke merker finner jeg hos DNA SHOES?
close

Dna Shoes selger de beste merkene, som Adidas, Birkens, Converse, Dr. Marteens, Ecco, Fila, Gabor, Havaianas, Kawasaki, Komono, Lacoste, Limited, Mono, New Balance, Nike, Okaki, Puma, Reebok, Roots, Tamaris, Teva, Toms, Unified, Vans, Wave og flere.

Hvordan du kan spare penger hos DNA SHOES
close

Du kan gå inn i "Sale"-seksjonen på DNAs nettside og finne mange rabatter. Tilbudene er fordelt etter merke, størrelse, farge og tilgjengelighet i butikk.

Hvem er DNA SHOESs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Dna Shoes konkurrerer i Norge med butikker som Norcon, Cosmania, Dale Sko, Kamper med flere.

Er DNA SHOES for tiden åpen?
close

Hver Dna Shoes-butikk har egne åpningstider. Hvis du ser på nettsiden deres under SHOPS, kan du finne hver enkelt butikk. Det finnes også et telefonnummer, og der kan du spørre om åpnings- og stengetidene til hver enkelt butikk.

Hvor mange DNA SHOES-butikker finnes det over hele landet?
close

Dna Shoes har 66 eksklusive butikker i Norge. På nettsiden kan du finne dem på et kart og se hvilken som er nærmest der du er.

Hvordan kjøpe DNA SHOES-produkter på nettet
close

Du kan handle hos Dna Shoes på nettet via nettsiden, som er tilgjengelig 24/7. På nettet finner du ulike produktkategorier og kan legge det du liker i handlekurven. Du kan få hjemlevering innen 3-7 dager, og gratis frakt til et utleveringssted på bestillinger over 699 kroner.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos DNA SHOES
close

Du kan melde deg inn i Dna's kundeklubb og få eksklusive tilbud, bonuspoeng, digitale kvitteringer, bursdagsgaver, nyheter og inspirasjon og en sniktitt på kampanjer.

Rabatter som tilbys av DNA SHOES
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.