logo
homeIcon
  1. separatorMøbler
  2. separatorSØSTRENE GRENE
ANNONSE

De siste SØSTRENE GRENE-tilbudene

SØSTRENE GRENE kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Søstrene Grene er en dansk butikkjede med hovedkontor i Aarhus. Søstrene Grene har over 200 butikker over hele verden, inkludert mer enn 40 butikker i Norge. De selger skandinaviske møbler, boligtilbehør, kjøkkenutstyr, interiørartikler og mange andre produkter gjennom sine fysiske butikker og nettbutikker.

Ofte stilte spørsmål om SØSTRENE GRENE

Når ble SØSTRENE GRENE opprettet?
close

Selskapet ble grunnlagt av søstrene Inger Grene og Knud Cresten Vaupell Olsen i 1973. Navnet "Søstrene Grene" kan oversettes til "Søstrene Grene".

Butikkjeden har ekspandert betydelig gjennom årene. I dag har selskapet butikker i mange land, blant annet i Danmark, Norge, Sverige, Nederland, Spania, Irland, Storbritannia og Japan.

Hvilke merker finner jeg hos SØSTRENE GRENE?
close

Søstrene Grene selger produkter under eget varemerke. De lanserer jevnlig nye produktkolleksjoner som følger sesongens trender og inspirasjon. Søstrene Grene fokuserer også på bærekraft og tilbyr miljøvennlige produkter og emballasjealternativer.

Hvordan du kan spare penger hos SØSTRENE GRENE
close

Det er mange måter å spare penger på hos Søstrene Grene. Du kan besøke nettsiden deres for å finne sesongens tilbud, abonnere på nyhetsbrevet for å holde deg oppdatert om de siste nyhetene og dra nytte av gratis frakt på utvalgte bestillinger.

Hvem er SØSTRENE GRENEs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Søstrene Grene konkurrerer med andre møbelforhandlere i Norge, som HEMA, IKEA og Flying Tiger Copenhagen.

Er SØSTRENE GRENE for tiden åpen?
close

Søstrene Grene-butikkene holder åpent fra mandag til lørdag. Åpningstidene kan variere avhengig av beliggenhet. De fleste butikkene åpner kl. 10.00 og stenger mellom kl. 19.00 og 21.00. Besøk https://sostrenegrene.com/no/butikker for mer informasjon om hver enkelt butikk.

Hvor mange SØSTRENE GRENE-butikker finnes det over hele landet?
close

Det finnes 44 Søstrene Grene-butikker over hele Norge. For å finne butikker i nærheten av deg, besøk https://sostrenegrene.com/no/butikker.

Hvordan kjøpe SØSTRENE GRENE-produkter på nettet
close

Søstrene Grenes nettbutikk gir kundene mulighet til å se på og kjøpe produktene hjemmefra. Søstrene Grene tilbyr gratis frakt på utvalgte bestillinger og Click & Collect. De publiserer også kataloger og et bredt utvalg av kreativt innhold som gir kundene inspirasjon og DIY-ideer.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos SØSTRENE GRENE
close

Den beste måten å få eksklusive fordeler hos Søstrene Grene er å laste ned deres gratis app. Du kan også abonnere på nyhetsbrevet deres eller følge dem på Facebook, Instagram og YouTube for å holde deg oppdatert om nyheter og tilbud.

Rabatter som tilbys av SØSTRENE GRENE
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.