logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorSELECTED

SELECTED kundeaviser - Tilbud juli 2024

Gode tilbud i kundeaviser fra SELECTED

Selected er et norsk varemerke med fokus på salg av moteklær og tilbehør. Selected har en lang historie i markedet og har hovedkontor i Oslo.

Ofte stilte spørsmål om SELECTED

Hvordan du kan spare penger hos SELECTED

Det er veldig enkelt å spare penger på Selected ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene som er publisert på deres offisielle nettside. På MyDeals365 finner du også alle tilbud og kampanjer hos Selected. Gjennom Selecteds mobilapp kan kundene få eksklusive rabatter. Ved å abonnere på nyhetsbrevet eller følge Selected på sosiale medier kan du holde deg oppdatert på de nyeste tilbudene.

Rabatter som tilbys av SELECTED

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble SELECTED opprettet?

Selected ble grunnlagt i Norge i 1996. Siden starten har Selected hatt som mål å forsyne sine kunder med klær og tilbehør som følger de nyeste motetrendene verden over.

I årene som fulgte, ekspanderte Selected kraftig med et stort antall nye produkter og åpning av butikker ikke bare i Norge, men også i andre europeiske land som Sverige, Finland, Island og Tyskland.

Er SELECTED for tiden åpen?

Selected-butikkene har åpent mandag til fredag fra kl. 10.00 til 20.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 18.00. Enkelte butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvordan kjøpe SELECTED-produkter på nettet

Selected har en eksklusiv nettbutikk der kundene kan sammenligne priser, kjøpe produktene sine og få dem levert hjem. I Selecteds nettbutikk finner kundene et stort utvalg av produkter til rabatterte priser.

Hvilke merker finner jeg hos SELECTED?

Selected er et anerkjent varemerke for moteklær og tilbehør, og selger derfor produkter under eget varemerke.

Hvem er SELECTEDs viktigste konkurrenter over hele landet?

Selected konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som blant annet Weekday, Vero Moda og Jack & Jones.

Hvor mange SELECTED-butikker finnes det over hele landet?

Selected har butikker i Norge, blant annet i Ålesund, Stevanger, Haugesund og Bergen.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos SELECTED

Hos Selected kan kundene nyte godt av store fordeler ved å handle på nett og få varene levert hjem. Hvis det skulle oppstå problemer med noen av produktene, tillater Selected retur og bytte.

Gjennom Selecteds mobilapp får kundene tilgang til eksklusive fordeler. Selected er opptatt av å ta vare på miljøet og følger derfor en bærekraftig policy. På Selecteds offisielle nettside finner du en størrelsesguide. Selected har en eksklusiv kundeservice.

Få de beste tilbudene for å spare stort hos SELECTED

De beste tilbudene for å spare hos SELECTED

Leter du etter måter å spare penger i din lokale Mote butikk? Da har du kommet til rett sted!

365 Tilbud gir deg tilgang til over 75 Mote butikker i Norway inkludert {{store name}} og mange flere.

Bestill tilbud
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.