logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorPUMA
ANNONSE

De siste PUMA-tilbudene

PUMA kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Puma er et tysk varemerke med fokus på salg av klær, tilbehør og sportssko. Pumas hovedkontor ligger i Herzogenaurach, Tyskland, og har en bred posisjon i markedet. Puma har en sterk tilstedeværelse i Norge og i mange andre land rundt om i verden.

Ofte stilte spørsmål om PUMA

Når ble PUMA opprettet?
close

Puma ble grunnlagt i 1968 i Tyskland. Merket er inspirert av det ville kattedyret med samme navn. Dette dyret kjennetegnes av fart, styrke og smidighet, og representerer selskapets ideal om å tilby kvalitetsklær og tilbehør til sport og fysisk aktivitet.

Puma er offisiell sponsor for viktige idrettslag over hele verden.

I Norge kom Puma til Norge i 1970 og har siden den gang blitt et varemerke med et godt rykte på det norske markedet.

Hvilke merker finner jeg hos PUMA?
close

Puma er en velkjent produsent av sportsklær og tilbehør, og selger derfor produkter under eget merkenavn.

Hvordan du kan spare penger hos PUMA
close

Å spare penger på Puma er veldig enkelt ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene som er publisert på deres offisielle nettside. På Tilbud 365 finner du også alle tilbud og kampanjer hos Puma. Samtidig lanserer Puma ofte sesongbaserte kampanjer.

Hvem er PUMAs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Puma konkurrerer i Norge med andre merker som blant annet Reebok, Adidas og Nike.

Er PUMA for tiden åpen?
close

Puma-butikkene er åpne mandag til fredag fra kl. 10.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 19.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvor mange PUMA-butikker finnes det over hele landet?
close

Puma har 13 offisielle butikker i Norge, blant annet i Oslo, Bergen og Trondheim. Puma selger også sine produkter i Norge gjennom et bredt nettverk av uavhengige forhandlere.

Hvordan kjøpe PUMA-produkter på nettet
close

Puma har også en eksklusiv nettbutikk. I Pumas nettbutikk er det en "Sale"-seksjon, der kundene kan finne et stort utvalg av produkter til nedsatte priser.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos PUMA
close

Kundene kan nyte godt av Pumas store fordeler ved å handle i nettbutikken og få varene levert hjem. Hvis det skulle oppstå problemer med noen av produktene, tillater Puma retur og bytte. Puma har en sterk forpliktelse til å ta vare på miljøet, og derfor er alle produkter produsert av Puma bærekraftige.

Rabatter som tilbys av PUMA
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.