logo
homeIcon
  1. separatorJernvareforretninger
  2. separatorVILLEROY & BOCH
ANNONSE

De siste VILLEROY & BOCH-tilbudene

VILLEROY & BOCH kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Villeroy & Boch er en tysk produsent av keramikk. Selskapets hovedkontor ligger i Mettlach i Saarland.

Ofte stilte spørsmål om VILLEROY & BOCH

Når ble VILLEROY & BOCH opprettet?
close

Selskapet startet i 1748 i landsbyen Audun le Tiche i Lorraine, der jernmesteren François Boch etablerte et keramikkfirma sammen med sine tre sønner. I 1766 fikk Boch lisens til å bygge keramikkovner i Septfontaines i Luxembourg, hvor selskapet drev en porselensfabrikk.

Villeroy & Boch har fortsatt å ha sitt største marked i Tyskland. Selskapets fabrikk i Luxembourg ble lagt ned i 2010.

Hvilke merker finner jeg hos VILLEROY & BOCH?
close

Villeroy & Boch designer, produserer og selger sine egne produkter. Hvert eneste produkt de lager, lages ved hjelp av de høyeste standarder og kvalitetsmaterialer.

Hvordan du kan spare penger hos VILLEROY & BOCH
close

Det er mange måter å spare penger på hos Villeroy & Boch. Du kan for eksempel besøke Outlet-seksjonen på nettsiden for å finne rabatter på alle slags produkter. Husk også å besøke 365 Tilbud for å finne de nyeste Villeroy & Boch-katalogene og få de beste kampanjene for å spare på alt du trenger.

Hvem er VILLEROY & BOCHs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Villeroy & Bochs konkurrenter er WMF, Lenox, Portmeirion Group, Official Rosenthal, Meissen, Neumann Bygg, KAHLA - PORZELLAN FÜR DIE SINNE og Noritake Company Limited.

Er VILLEROY & BOCH for tiden åpen?
close

Villeroy & Boch åpner dørene mandag til lørdag fra kl. 10.00 til 20.00.

Hvor mange VILLEROY & BOCH-butikker finnes det over hele landet?
close

Villeroy & Boch AG er representert i over 125 land.

Hvordan kjøpe VILLEROY & BOCH-produkter på nettet
close

Villeroy & Bochs hjemmeside finner du ikke bare eksklusive tilbud og rabatter, men du kan også melde deg på nyhetsbrevet.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos VILLEROY & BOCH
close

Hvis du ønsker å få eksklusive fordeler hos Villeroy & Boch, bør du abonnere på deres hjemmeside. Da får du både gratis innhold og eksklusive tilbud. Det er også mange måter å betale for det du har kjøpt. Du kan også følge Villeroy & Boch på Instagram, Facebook, Twitter og YouTube for å få den nyeste informasjonen, rabatter og kuponger.

Rabatter som tilbys av VILLEROY & BOCH
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg.

Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.