logo

HTH kundeaviser - Aktuelle tilbud

Gode tilbud i kundeaviser fra HTH

HTH er et norsk selskap med fokus på salg av utstyr til kjøkken, bad og boliginnredning. HTH har en lang historie i markedet og har hovedkontor i Oslo.

Ofte stilte spørsmål om HTH

Hvordan du kan spare penger hos HTH

Det er veldig enkelt å spare penger hos HTH ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene som er publisert på deres offisielle nettside. På 365 Tilbud finner du også alle tilbud og kampanjer hos HTH. HTH lanserer også ofte sesongbaserte kampanjer og tilbud. Ved å abonnere på nyhetsbrevet eller følge HTH på sosiale medier kan du holde deg oppdatert på de nyeste tilbudene.

Rabatter som tilbys av HTH

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble HTH opprettet?

HTH ble grunnlagt i Norge i 1966 av brødrene Hans Henning og Tonny Haahr. Siden starten har HTH hatt som mål å tilby sine kunder kjøkken- og baderomsutstyr og husholdningsartikler av høyeste kvalitet og holdbarhet. Før de grunnla selskapet, hadde brødrene Henning og Haahr jobbet med kjøkken, men var skuffet over materialene som ble brukt, så de bestemte seg for å starte sitt eget kjøkkenutstyrsfirma.

I løpet av de neste årene ekspanderte HTH kraftig med et stort antall nye produkter og åpningen av utsalgssteder over hele Norge.

Er HTH for tiden åpen?

HTH-butikkene er åpne mandag til fredag fra kl. 10.00 til 16.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvordan kjøpe HTH-produkter på nettet

HTH har en eksklusiv nettbutikk. I HTHs nettbutikk finner kundene et stort utvalg av produkter til nedsatte priser.

Hvilke merker finner jeg hos HTH?

HTH er en kjent produsent av kjøkken- og baderomsutstyr og selger derfor produkter under eget merkenavn.

Hvem er HTHs viktigste konkurrenter over hele landet?

HTH konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som Engebretsen, Kvik, Lomundal og mange andre.

Hvor mange HTH-butikker finnes det over hele landet?

HTH har butikker i Norge, blant annet i Oslo, Karmsund og Molde.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos HTH

Hos HTH kan kundene nyte godt av store fordeler ved å handle på nett og få varene levert hjem. Skulle det oppstå problemer med noen av produktene, tillater HTH retur og bytte. Kundene kan bestille tid i en av HTHs butikker på den offisielle nettsiden.

HTH tilbyr sine kunder kjøkken- og baderomsmøbler med sofistikert design. HTH har et team av dyktige selgere som står klare til å gi kundene råd.

Få de beste tilbudene for å spare stort hos HTH

De beste tilbudene for å spare hos HTH

Leter du etter måter å spare penger i din lokale Møbler butikk? Da har du kommet til rett sted!

365 Tilbud gir deg tilgang til over 37 Møbler butikker i Norway inkludert {{store name}} og mange flere.

Bestill tilbud
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.