homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorNORDSTROM
ANNONSE

De siste NORDSTROM-tilbudene

Det er for øyeblikket ingen tilbud fra NORDSTROM

NORDSTROM kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud.

Nordstrom er en amerikansk luksusvarehuskjede med hovedkontor i Seattle, Washington. Kjeden har over 10 000 ansatte på verdensbasis.

Ofte stilte spørsmål om NORDSTROM

Når ble NORDSTROM opprettet?
Open

Nordstrom ble grunnlagt av John W. Nordstrom og Carl F. Wallin i 1901. Den opprinnelige Wallin & Nordstrom-butikken var utelukkende en skobutikk, og i 1923 åpnet Nordstrom's skobutikk nummer to. I 1963 begynte den voksende Nordstrom Best-kjeden å selge klær, og i 1971 ble den til dagens Nordstrom fullsortimentsbutikk. I løpet av de neste tiårene fortsatte Nordstrom å vokse og ekspandere over hele verden, blant annet til Norge.

Hvilke merker finner jeg hos NORDSTROM?
Open

Nordstrom selger og distribuerer et stort utvalg av merker. Blant disse finner du blant annet merker som Wrangler, aarke, Bed Threads, BEDFELLOW, FILA, Halfdays, Tommy Hilfiger og Able Made.

Hvordan du kan spare penger hos NORDSTROM
Open

Det finnes flere måter å spare penger på hos Nordstrom. Nordstrom sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut Nordstroms aktuelle ukentlige tilbud på nettsiden deres for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. Du kan også melde deg inn i Nordy-klubben for å begynne å tjene poeng hver gang du handler og veksle dem inn i rabatter eller belønninger.

Hvem er NORDSTROMs viktigste konkurrenter over hele landet?
Open

Nordstrom konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Nordstrom konkurrerer med er Triumph Lingerie, CHANGE Lingerie, Rita og Wolford Boutique Oslo.

Er NORDSTROM for tiden åpen?
Open

Nordstroms kundeservice er tilgjengelig mandag til fredag fra kl. 10.30 til 20.30 og lørdag til søndag fra kl. 10.30 til 18.30.

Hvor mange NORDSTROM-butikker finnes det over hele landet?
Open

I Norge finnes det for øyeblikket ingen fysiske Nordstrom utsalgssteder.

Hvordan kjøpe NORDSTROM-produkter på nettet
Open

Gå inn på Nordstroms nettside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine. I tillegg til dette tilbyr butikken også internasjonal levering.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos NORDSTROM
Open

Nordstrom-kunder kan dra nytte av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan også abonnere på Nordstroms e-postliste og ikke gå glipp av gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Nordstroms siste salgstilbud direkte i innboksen din.

Rabatter som tilbys av NORDSTROM
Open

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE

Copyright © 2023 365 Tilbud. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.