logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorFILIPPA K
ANNONSE

De siste FILIPPA K-tilbudene

FILIPPA K kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Filippa K er et skandinavisk motemerke og detaljist. Selskapet har i dag mer enn 10 filialer i flere europeiske land.

Ofte stilte spørsmål om FILIPPA K

Når ble FILIPPA K opprettet?
close

Filippa K ble grunnlagt i 1993 av Filippa Knutsson, som var en pioner innen den nå ikoniske skandinaviske minimalismen. På den tiden så grunnleggeren et behov for enkle, vellagede plagg som svarer på de virkelige opplevelsene i hverdagen, samtidig som de balanserer stil og komfort i like stor grad. I dag fortsetter merket å operere i regionen med stor suksess.

Hvilke merker finner jeg hos FILIPPA K?
close

Selskapet selger og distribuerer egne merkevarer under egne varemerker. Filippa K lanserer nye kolleksjoner hver sesong.

Hvordan du kan spare penger hos FILIPPA K
close

Det finnes flere måter å spare penger på hos Esprit. Esprit sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut Esprits nåværende ukentlige tilbud som er tilgjengelige på deres hjemmeside for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. I tillegg kan du spare opptil 50% rabatt på utvalgte varer.

Hvem er FILIPPA Ks viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Filippa K konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Filippa K konkurrerer med er blant annet Holzweiler, Mette Møller, Polarn O. Pyret, name It, ONLY og Newyorker.

Er FILIPPA K for tiden åpen?
close

Noen av Filippa Ks filialer er åpne mandag til fredag fra kl. 11.00 til 18.00 og søndag fra kl. 11.00 til 17.00. På søndager holder de fleste butikkene stengt.

Hvor mange FILIPPA K-butikker finnes det over hele landet?
close

I Norge finnes det for tiden to utsalgssteder i Oslo.

Hvordan kjøpe FILIPPA K-produkter på nettet
close

Gå inn på Filippa Ks hjemmeside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine. Butikken tilbyr også gratis frakt på bestillinger over 1000 kr.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos FILIPPA K
close

Filippa K-kunder kan benytte seg av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan abonnere på Filippa Ks e-postliste og ikke gå glipp av gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Filippa Ks siste salgstilbud direkte i innboksen din.

Rabatter som tilbys av FILIPPA K
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.