logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorSKOPUNKTEN
ANNONSE

SKOPUNKTEN kundeaviser - Aktuelle tilbud

Gode tilbud i kundeaviser fra SKOPUNKTEN

Skopunkten er en svensk butikkjede med fokus på salg av fottøy. Skopunkten har en lang historie i markedet og har hovedkontor i Norrköping i Sverige. Skopunkten har en sterk tilstedeværelse i Norge og andre skandinaviske land.

Ofte stilte spørsmål om SKOPUNKTEN

Hvordan du kan spare penger hos SKOPUNKTEN

Å spare penger på Skopunkten er veldig enkelt ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene som er publisert på deres offisielle nettside. På 365 Tilbud finner du også alle tilbud og kampanjer hos Skopunkten. Med 3 for 2 kjøper kundene 3 par sko og betaler bare for 2. Skopunkten lanserer ofte kampanjer og tilbud på sesong- og spesialdager.

Rabatter som tilbys av SKOPUNKTEN

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble SKOPUNKTEN opprettet?

Skopunkten ble grunnlagt i 1969 i Sverige. Siden starten har Skopunkten hatt som mål å tilby sine kunder fottøy av høyeste kvalitet, produsert av de beste materialene på markedet.

I løpet av de neste årene ekspanderte Skopunkten kraftig, med et stort antall nye produkter og åpning av butikker ikke bare i Sverige, men også i andre land, blant annet Norge. Skopunkten ble raskt en butikk med et godt rykte i markedet. I Norge kom Skopunkten til Norge i 1999 med åpningen av den første butikken i Oslo.

Er SKOPUNKTEN for tiden åpen?

Skopunktens butikker er åpne mandag til lørdag fra kl. 10.00 til 20.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvordan kjøpe SKOPUNKTEN-produkter på nettet

Skopunkten har en eksklusiv nettbutikk der kundene kan sammenligne priser, kjøpe varene sine og få dem levert hjem. I Skopunktens nettbutikk finnes det en "Best Price"-seksjon, der kundene kan finne et stort utvalg av produkter til nedsatte priser.

Hvilke merker finner jeg hos SKOPUNKTEN?

Skopunkten selger produkter fra kjente merker som Adidas, Nike, Puma, Converse, Vans, Skechers, Ecco, Clarks, Geox, Timberland og mange andre.

Hvem er SKOPUNKTENs viktigste konkurrenter over hele landet?

Skopunkten konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som XXL, Sport1, Clas Ohlson og mange andre.

Hvor mange SKOPUNKTEN-butikker finnes det over hele landet?

Skopunkten opererer i Norge gjennom mer enn 100 butikker i blant annet Oslo, Stavanger og Tromsø.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos SKOPUNKTEN

Hos Skopunkten kan kundene nyte godt av store fordeler ved å handle på nett og få varene levert hjem. Skopunkten tilbyr retur og bytte dersom det skulle oppstå problemer med noen av produktene. Skopunkten har eksklusiv kundeservice på telefon og e-post.

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.