logo
homeIcon
  1. separatorMøbler
  2. separatorKREMMERHUSET
ANNONSE

De siste KREMMERHUSET-tilbudene

KREMMERHUSET kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Kremmerhuset er en norsk interiørbutikk. Selskapet driver mer enn 60 butikker over hele Norge og har hovedkontor i Oslo og sentrallager på Hønefoss. Kremmerhuset tilbyr et bredt utvalg av møbler, interiør og boligtekstiler gjennom sine butikker og nettbutikk.

Ofte stilte spørsmål om KREMMERHUSET

Når ble KREMMERHUSET opprettet?
close

Kremmerhuset ble etablert i 1979 da den første butikken åpnet i Sommerveita i Trondheim. Siden den gang har selskapet vokst over hele landet og utvidet sortimentet. I dag har Kremmerhuset 63 butikker over hele Norge og mer enn 500 ansatte.

Du finner Kremmerhuset-butikker i Arendal, Gjøvik, Strandtorget, Hamar, Sørlandssenteret, Ålesund, Narvik, Mo i Rana, Bogstadveien, Larvik, Tønsberg, Bergen, Ski og mange andre byer.

Hvilke merker finner jeg hos KREMMERHUSET?
close

Kremmerhuset selger produkter under eget varemerke og tilbyr et variert utvalg av produkter som passer til ulike stiler og budsjetter. Alle produktene er laget av materialer av høyeste standard og kvalitet.

Hvordan du kan spare penger hos KREMMERHUSET
close

Det er veldig enkelt å spare penger hos Kremmerhuset. Besøk nettsidens salgsseksjon for å finne gode tilbud, og abonner på nyhetsbrevet for å motta informasjon om de nyeste tilbudene på e-post.

Hvem er KREMMERHUSETs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Kremmerhuset konkurrerer med andre møbelbutikker i Norge, som Maxbo, Ikea, Jysk, Bohus og Rusta.

Er KREMMERHUSET for tiden åpen?
close

Kremmerhuset holder åpent fra mandag til lørdag. De fleste butikkene åpner mellom kl. 9.00 og 10.00 om morgenen og stenger mellom kl. 20.00 og 21.00. Du finner åpningstidene på Kremmerhusets hjemmeside.

Hvor mange KREMMERHUSET-butikker finnes det over hele landet?
close

Kremmerhuset har 63 butikker over hele Norge. De fleste butikkene ligger i nærheten av Oslo, men du finner også butikker i mange andre byer. Besøk https://**Kremmerhuset**.no/butikker for å finne butikker i nærheten av deg.

Hvordan kjøpe KREMMERHUSET-produkter på nettet
close

Kremmerhuset har en nettbutikk der kundene kan få detaljert produktinformasjon, finne alle priser og kjøpe favorittproduktene sine. Kremmerhuset tilbyr gratis frakt på utvalgte bestillinger, gratis retur, Click & Collect og eksklusive online-tilbud.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos KREMMERHUSET
close

Kremmerhuset tilbyr eksklusive fordeler for de som abonnerer på nyhetsbrevet. Som medlem får du de laveste prisene og fantastiske tilbud. Du kan også følge Kremmerhuset på Instagram og Facebook for å holde deg oppdatert om de siste nyhetene og tilbudene.

Rabatter som tilbys av KREMMERHUSET
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.