logo
homeIcon
  1. separatorMøbler
  2. separatorLAGERHAUS
ANNONSE

De siste LAGERHAUS-tilbudene

LAGERHAUS kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Lagerhaus er et nordisk varemerke innen interiørdesign. Selskapet har 42 butikker i Sverige og Norge og tilbyr levering til Norge, Danmark, Sverige og Finland. Lagerhaus tilbyr praktiske og prisgunstige produkter for å fornye hjemmet gjennom sine fysiske butikker og nettbutikker.

Ofte stilte spørsmål om LAGERHAUS

Når ble LAGERHAUS opprettet?
close

Lagerhaus ble grunnlagt i 1996. Siden starten har selskapet hatt som mål å tilby rimelige kvalitetsprodukter. Lagerhaus har blitt stadig mer populært med årene. I dag har selskapet mer enn 40 butikker i Norge og Sverige. Du finner dem i Grensen, Jessheim, Strømmen og Bergen.

Hvilke merker finner jeg hos LAGERHAUS?
close

Lagerhaus tilbyr et omfattende utvalg av merker. De fleste produktene er imidlertid designet og produsert av Lagerhaus, med materialer av høy kvalitet og etter de høyeste standarder. I butikkene finner du et bredt utvalg av stilarter og priser.

Hvordan du kan spare penger hos LAGERHAUS
close

Det er mange måter å spare penger på hos Lagerhaus. Du kan bla gjennom salgsseksjonen på nettsiden deres for å finne supergode tilbud, eller abonnere på nyhetsbrevet deres for å få de siste kampanjene og rabattene for å spare penger på alt du trenger.

Hvem er LAGERHAUSs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Lagerhaus konkurrerer med andre interiørmerker i Norge, som Kremmerhuset, Stokke, Fjordfiesta, Bauhaus og Ikea.

Er LAGERHAUS for tiden åpen?
close

Lagerhaus-butikkene holder åpent fra mandag til lørdag. De fleste butikkene åpner kl. 10.00 og stenger kl. 18.00. Åpningstidene kan variere fra sted til sted.

Hvor mange LAGERHAUS-butikker finnes det over hele landet?
close

Lagerhaus driver fem butikker over hele Norge. Butikkene ligger på Østlandet og Vestlandet. For å finne butikker i nærheten av deg, besøk https://www.lagerhaus.no/stores.

Hvordan kjøpe LAGERHAUS-produkter på nettet
close

Lagerhaus har en nettbutikk som gjør det mulig for kundene å kjøpe favorittproduktene sine hjemmefra. På nettsiden finner du alle produktene med detaljert informasjon, og du får gratis frakt på utvalgte bestillinger, Click & Collect og eksklusive tilbud. Leveringstiden er fra 3 til 7 virkedager.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos LAGERHAUS
close

Den beste måten å få eksklusive fordeler hos Lagerhaus er å bli medlem av deres kundeklubb. Du kan også følge Lagerhaus på Facebook og Instagram og abonnere på nyhetsbrevet for å holde deg oppdatert om nyheter og tilbud.

Rabatter som tilbys av LAGERHAUS
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.