logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorMANI
ANNONSE

De siste MANI-tilbudene

MANI kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Mani er en norsk butikkjede med fokus på salg av sko og moteaccessoires. Mani har en lang historie i markedet og har hovedkontor på Vestlandet.

Ofte stilte spørsmål om MANI

Når ble MANI opprettet?
close

Mani ble grunnlagt i Norge i 2010. Siden starten har Mani hatt som mål å tilby sine kunder fottøy og tilbehør av høy kvalitet, i tråd med de nyeste globale motetrendene. I årene som fulgte, opplevde Mani en sterk ekspansjonsprosess med et stort antall nye produkter og åpning av nye butikker i Norge.

Hvilke merker finner jeg hos MANI?
close

Mani selger produkter fra kjente merker som Adidas, Apex, Ecco, Befado, Fischer Markenschuh, Dock Boot, Disney, Duffy, Klaveness, Kamik, Jana, Neofle,x Munk, Lycke, Orango, Timberland, Tamaris, Senator, Woollies, Viking, Vans, Under Wood, blant mange andre.

Hvordan du kan spare penger hos MANI
close

Å spare penger på Mani er veldig enkelt ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene som er publisert på den offisielle nettsiden. På tilbud 365 finner du også alle tilbud og kampanjer hos Mani. Ved å abonnere på nyhetsbrevet eller følge Mani på sosiale nettverk, er det mulig å holde seg oppdatert med de siste tilbudene.

Hvem er MANIs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Mani konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som blant annet Sportamore, Zalando og Weekday.

Er MANI for tiden åpen?
close

Mani-butikkene er åpne mandag til fredag fra kl. 10.00 til 20.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 18.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvor mange MANI-butikker finnes det over hele landet?
close

Mani har butikker i Norge, blant annet i Knarvik og Bergen.

Hvordan kjøpe MANI-produkter på nettet
close

Mani har en eksklusiv nettbutikk der kundene kan sammenligne priser, kjøpe produktene sine og få dem levert hjem. I Manis nettbutikk finnes det en "Sale"-seksjon, der kundene kan finne et stort utvalg av produkter til nedsatte priser.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos MANI
close

Kundene kan nyte godt av store fordeler hos Mani ved å handle på nettet og motta produktene hjemme. I tilfelle problemer med noen222 av produktene, godtar Mani retur og bytte. På Manis offisielle nettside kan kundene finne tips om skopleie. Alle produkter som selges av Mani har en kvalitetsgaranti fra fabrikken. Mani har en eksklusiv kundeservice på telefon og e-post.

Rabatter som tilbys av MANI
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.